Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin Dash Cam Mini 2 Full HD Wi-Fi Bluetooth USB must

  • 156.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.33 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1756126
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
VÄIKE KAAMERA, SUUR KAITSE
Laia 140-kraadise vaateväljaga, mis jäädvustab ja salvestab olulised detailid 1080p HD-videosse, pakub auto võtmesuurune hääljuhitav Garmin Dash Cam Mini 2 teid.

Jäädvustage, mis on oluline.

PISIKE JA DISKREETSED
See auto võtmesuurune armatuurkaamera on märkimisväärselt kompaktne. Märkamatul disainil on ka kaks toitekaabli valikut, üles- või allasuunamine, et tagada korralik ja diskreetne paigaldus.

KÕRGE HD VIDEO
1080p HD-video, 140-kraadise objektiivi ja Garmin Clarity HDR-optikaga saate salvestada teravat ja selget videot olulistest detailidest nii päeval kui öösel.

AUTOMAATNE SALVESTUS
Kui kaamera on ühendatud teie sõiduki toiteallikaga, salvestab see pidevalt, nii et saate selle lihtsalt seadistada ja unustada.

Juhtumi tuvastamine
Kui intsident tuvastatakse, salvestab see kaamera automaatselt video vahetult enne, selle ajal ja pärast seda, et aidata jäädvustada sündmuse täielik salvestus.

HÄÄLJUHTIMINE
Hoidke oma käed roolil ja kasutage häälkäsklusi, et öelda kaamerale video salvestamine, helisalvestuse alustamine ja peatamine, piltide tegemine ja palju muud. Saadaval inglise, saksa, prantsuse, hispaania, itaalia ja rootsi keeles.

VAAL HOOLDUS
Salvestatud videod salvestatakse turvaliselt võrguhoidlasse ja neile pääseb juurde oma ühilduvas nutitelefonis rakenduse Garmin Drive abil. Aktiivse Wi-Fi-ühenduse korral jagage videoklippe teistega, saates lingi ja pääsukoodi.

SÄILITAMISE PLAANID
Iga videoklipp salvestatakse võrguhoidlasse 24 tunni jooksul alates üleslaadimisest. Garmin pakub tasuliste tellimuste kaudu ka laiendatud salvestusmahtu. Vaadake salvestusmahupakette.

Mugavus ja meelerahu.

OTSEVAADE
Kasutage oma ühilduvas nutitelefonis rakendust Garmin Drive, et kaugjuurdepääsuks kaamerale otsevaate jälgimiseks kõikjal, kui olete pargitud autost eemal. See nõuab aktiivset Wi-Fi-ühendust ja pidevat toidet; mõned sõidukid nõuavad pideva toitekaabli kasutamist (müüakse eraldi).

PARKIMISVALVE
See funktsioon jälgib tegevust teie pargitud sõiduki ümber ja hoiatab teid automaatselt videolõigu märguannetega ühilduvas nutitelefonis rakenduses Garmin Drive, kui intsident tuvastatakse. See nõuab aktiivset Wi-Fi-ühendust ja pidevat toitekaablit (müügil eraldi).

DISAINI JÄRGI VASTUPIDAV
See armatuurkaamera on ehitatud taluma karmi sõidukikeskkonda, sealhulgas otsest päikesevalgust ja kuuma temperatuuri.

EXTRA USB PORT
Te ei pea valima armatuurlaua kaamera sisselülitamise või telefoni laetuna hoidmise vahel. Kaasasoleval laadijal on täiendav USB-port, nii et saate teha mõlemat.

VAJALIK MÄLUKAART
See armatuurkaamera nõuab vähemalt 8 GB microSD-kaarti, klass 10 või kiirem (ei kuulu komplekti). Lugege lisateavet mälukaardi spetsifikatsioonide kohta.

Vaadake seda, et seda Garmin Drive'i rakendusega uskuda.

VAATA JA JAGA VIDEOT
Aktiivse Wi-Fi-ühenduse korral jagage videoklippe teistega, saates lingi ja pääsukoodi. Juurdepääs oma salvestatud videotele turvalises võrguhoidlas, kasutades ühilduvas nutitelefonis rakendust Garmin Drive.

DASH CAM VIDEO SYNC
Rakendus Garmin Drive saab juhtida ja taasesitada sünkroonitud videot kuni neljast Garmini armatuurkaamerast (müüakse eraldi), mis on paigaldatud teie sõiduki ümber, et jäädvustada videot mitmest vaatenurgast.Garmin Dash Cam Mini 2. HD tüüp: Full HD, põhikaamera vaatenurk: 140°, maksimaalne kaadrisagedus: 30 kaadrit sekundis. Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), Maksimaalne mälukaardi suurus: 512 GB. Liidese tüüp: Micro-USB. Toiteallika tüüp: USB. Laius: 31,3 mm, sügavus: 29,1 mm, kõrgus: 53,3 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles