Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin CamperCam 795 navigaator Fikseeritud 17,8 cm (7) TFT puuteekraan 271 g Must

  • 598.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 199.66 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1792384
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PLAAN MÄLESTADA
CamperCam 795-ga reisite koos sisseehitatud armatuurkaameraga1, mis salvestab automaatselt vahejuhtumite video, ning ülaltpoolt olevad vaated, mis aitavad teie telkimisparki või laagriplatsile sujuvalt jõuda.
- Naudi vaadet. 7-tolline puuteekraan näitab teie marsruuti ning sisaldab üksikasjalikke Euroopa ja Lõuna-Aafrika kaardivärskendusi.
- CamperCam 795-ga saate oma matkaauto suuruse ja kaalu jaoks kohandatud marsruuti2 ning erksad õhuvaated, mis aitavad teil matkaparki või laagriplatsile sujuvalt jõuda.
- Salvestage oma sõitu pidevalt ja salvestage sisseehitatud armatuurkaamera abil automaatselt vahejuhtumite video.
- Tänu BirdsEye satelliitpiltidele pole teie kämpingusse jõudmine olnud kunagi lihtsam.
- Avastage oma marsruudi parimad kohad ja tutvuge soovitatud tegevustega sihtkoha lähedal.

Olge oma reisil pealtnägija.

- SISSEEHITATUD DASH CAM
Integreeritud kaamera salvestab pidevalt 1080p HD-videot 140-kraadise vaateväljaga ja salvestab automaatselt video vahejuhtumitest. GPS-andmed näitavad, millal ja kus sündmused toimusid, ning eelinstallitud mälukaart tähendab, et see navigeerimisseade on kasutamiseks valmis.

- VIDEOSALVELU
Salvestatud videod salvestatakse automaatselt turvaliselt võrguhoidlasse ja neile pääseb juurde, kasutades ühilduvas nutitelefonis rakendust Garmin Drive™. Aktiivne ühendus Wi-Fi®-tehnoloogiaga võimaldab teil lingi ja pääsukoodi saates videoklippe teistega jagada.

- ESIKOKKUPõrke HOIATUS
Juhi teadlikkuse suurendamiseks teavitavad ettepoole suunatud kokkupõrke hoiatused teid, kui sõidate eesolevale sõidukile liiga lähedale. Teatud tingimused võivad hoiatusfunktsiooni kahjustada.

- HOIATUS RADA VÄLJALÜLIMISE KOHTA
Sisseehitatud armatuurkaamera võimaldab sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatust, kui triivite teelt välja või vastutulevasse liiklusesse.

VAULT TELLIMUS
Teie salvestatud armatuurkaamera videoklippe salvestatakse turvalisse võrguhoidlasse 24 tundi alates üleslaadimisest. Garmin pakub tasulise tellimuse kaudu ka laiendatud salvestusmahupakette.

Hakka seiklus veerema.

SUUR SAT NAV Ekraan
Sellel hõlpsasti kasutataval 7-tollisel GPS-navigaatoril on ereda ja kõrge eraldusvõimega servast servani puutetundlik ekraan, et saaksite hõlpsasti näha olulist marsruuditeavet.

KOHALDATUD LAAMERI MARSRUUTSEERIMINE
CamperCam 795 võtab arvesse teie matkaauto suurust ja kaalu ning leiab seejärel soovitatud marsruudi2. Ja saate salvestada profiile mitme sõiduki või haagise jaoks.

TEEHOIATUSED
Enne nendeni jõudmist saate teada eelseisvatest järskudest tõusudest, järskudest kurvidest, kaalupiirangutest ja muust. Üksikasjalik kõrgusteave aitab teil valmistuda võimalikeks järskudeks tõusudeks marsruudil.

LINNUSILMA SATELLIIDI PILT
Vaadake erksaid õhuvaateid, mis aitavad teil matkaparki või laagriplatsile sujuvalt jõuda.

ROADTRIP ROUTES FUNKTSIOON
Vaadake soovitusi seiklusrikkamate reiside või maaliliste teede kohta.

LATTERIPARGID JA TEENUSED
Lihtsustage oma reisi matkaparkide ja -teenuste eellaaditud kataloogiga.

LIHTNE REISIDE PLANEERIMINE
Siduge rakendusega Garmin Drive™, et marsruute hõlpsalt importida ja jagada ning GPX-faile jagada.

Mine. Teadmistes.

GARMIN VOICE ASSIST
Kas vajate juhiseid? Ütle lihtsalt sõna. CamperCam 795 navigeerimisseade vastab teie suulistele päringutele ja navigeerib seejärel kõikjale, kuhu vajate. (Voice Assist on saadaval inglise, saksa, itaalia, hispaania, taani, rootsi, hollandi keeles).

juhtmevabad VÄRSKENDUSED
Sisseehitatud Wi-Fi-ühendus muudab kaartide ja tarkvara ajakohasena hoidmise ilma arvutit kasutamata lihtsaks. Ekraanil kuvatavad vihjed näitavad, kui uued värskendused on saadaval.

OTSE LIIKLUS JA ILM
Garmin Drive rakendusega sidumisel aitab reaalajas liiklus teil vältida viivitusi ja leida ümbersõiduteid. Vaadake ka üksikasjalikke ilmaprognoose, hetkeolusid, animeeritud radarit ja palju muud.

ELUKÜTUSE HINNAD
Ühendage rakendusega Garmin Drive, et saada oma marsruudil reaalajas kütusehindade värskendusi.

KÄED VABAD HELISTAMINE
Sisseehitatud Bluetooth® juhtmevaba tehnoloogia võimaldab teil sünkroonida ühilduva nutitelefoni CamperCam 795-ga, et helistada ilma käsi roolilt eemaldamata.

NUTIKAD TEATISED
Kui olete seotud rakendusega Garmin Drive, näete oma telefoni tekstsõnumeid ja muid teateid satnavigaatori ekraanil.

Laadige lõbu
REISIST TEATUD
Vaadake Tripadvisori reisijate hinnanguid marsruudil või sihtkoha lähedal olevate hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta. Eellaaditud Foursquare®-i huvipunktide abil leiate hõlpsalt uusi poode, restorane ja miljoneid muid populaarseid kohti.

EMEA PILT LISADA
MICHELINI ROHELINE JUHEND

See eellaaditud juhend sisaldab pilte, üksikasjalikke kirjeldusi ja hinnanguid, et saaksite teada, kas vaatamisväärsus on külastamist väärt.

TRENDIKAD KOHAD

Avastage oma marsruudi parimad kohad trendikate kohtade soovituste abil.

KOHALIKKUDE FUNKTSIOON
Otsige kohalikke kohti, mida külastada, ja põnevaid tegevusi, mida oma praeguse asukoha läheduses proovida, kasutades kohalike kohtade soovitusi.

KAARDI KATVUS
Teie satelliitnavigaator sisaldab kaardivärskendusi ja eellaaditud kogu Euroopa ja Lõuna-Aafrikaga.

TÖÖTAB VARUKAAMERATEGA
Siduge CamperCam 795 navigeerimisseade meie traadita tagavarakaameraga BC™50 või BC™40 (müüakse eraldi), et saaksite näha, mis teie taga on.

JUHTIMINE 12-VOLDISED ELEKTROONIKA
Siduge Garmin PowerSwitch™ digitaalse lülituskarbiga (müüakse eraldi), et hõlpsasti juhtida oma sõiduki 12-voldist elektroonikat, nagu tuled, ventilaatorid ja palju muud. Garmin CamperCam 795. Ekraani diagonaal: 17,8 cm (7 tolli), ekraani eraldusvõime: 1024 x 600 pikslit, Ekraan: TFT.Salvestusmeedia tüüp: HDD, Mälukaart, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), Sisemine mälumaht: 32 GB. Vormitegur: Fikseeritud, Toote värv: Must Toiteallika tüüp: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-ioon (Li-Ion), Aku eluiga (max): 0,5 h. Kaal: 271 g, Laius: 177 mm, Sügavus: 106 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles