Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garmin 010-02200-00 nutikell / spordikell 3,3 cm (1,3 tolli) 260 x 260 pikslit Puuteekraan Must GPS (satelliit)

  • 482.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 161 €
Kaubamärgid GARMIN
Kauba ID: 1806957
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SUUREM EKRAAN
Suur 1,3-tolline hõlpsasti loetav värviline puuteekraan on 17% suurem kui Approach S60, et muuta teie kasutuskogemus palju paremaks.

KOHANDATAVAD KELLASINNAD
Laadige Connect IQ™ Store'ist alla kohandatud kella sihverplaate, rakendusi ja vidinaid ning kohandage oma kella sihverplaati mis tahes fotoga oma mobiilseadmest.

LÄHEB KURSUSEST VÄLJA
Olenemata sellest, kas olete just mänguga lõpetanud ja klubihoones või soovite linna sõita, sobib Approach S62 suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks.

QUICKFIT® BANDID
Kui teile meeldib kellarihma vahetada sama sageli kui oma kurssi, pole probleemi. Valige vahetatavate QuickFit rihmade hulgast.

VIRTUAALNE CADDY
Hankige caddy abi otse oma randmelt. Virtual Caddy võtab arvesse tuule kiirust ja suunda1 ning soovitab nuia vastavalt sellele, kui kaua te selle konkreetse nuiaga tavaliselt kõigate.

TUULE KIIRUS JA SUUND
Kell näitab tuule kiirust ja suunda, mis teeb palju lihtsamaks nuputamise, millist nuia kasutada ja millises suunas kiikuda.

41 000 EELLAADETUD KURSUST
Teie kell on eellaaditud enam kui 41 000 täisvärvilise CourseView-kaardiga golfiväljakute kohta kogu maailmast. Laadige alla selle kursuse värskendused, mida kõige sagedamini mängite.

MÄNGUSAGUNE KAUGUS
Funktsioon PlaysLike Distance reguleerib jaardeid, et võtta arvesse üles- ja allamäge tehtud võtteid.

ROHELINE VAADE
Rohelise vaate funktsioon annab teile iga griini tegeliku kuju olenemata sellest, kus te rajal viibite, ja võimaldab teil nööpnõela suurema täpsuse saavutamiseks lohistada.

MINE ROHELISEKS
Vaadake kiiresti griini esi-, kesk- ja tagaosa, et saaksite teha soovitud võtte.

NÄPUNTER
Pimedate võtete puhul ütleb funktsioon PinPointer teile tihvti suuna, et saaksite igast löögist maksimumi võtta.

OHTUVAADE
See funktsioon võimaldab teil kiiresti sirvida kõiki kaardil olevaid ohte ja saada kriitilist teavet vahemaa kohta, et teaksite, mida vältida.

JÄLGI JÄLGI JA HOIA SKOREID
AutoShot mängu jälgimine tuvastab automaatselt löögikaugused. Täiendavate jälgimisvõimaluste saamiseks siduge valikuliste Approach® CT10 klubi jälgimisanduritega.

ROHKEM STATISTIKAT
Siduge Garmin Golfi rakendusega saadud löökide analüüsimiseks, edetabelites ja turniiridel osalemiseks ning oma mängu kohta rohkem andmete hankimiseks.

NUTIKAD TEATISED
Kui olete ühilduva nutitelefoniga seotud, saate e-kirju, tekstsõnumeid ja hoiatusi otse oma kella.

GARMIN PAY™ KONTAKTTA MAKSED
Garmin Pay viipemakselahendusega3 osalevate teenusepakkujate kaudu saate kassaliinide kaudu sirvida.

PÜSI RAJALE
Kasutage jooksmise, rattasõidu, ujumise ja muu jaoks eelsalvestatud aktiivsusprofiile. Ja nautige aktiivsuse jälgimise funktsioone.

RANDME PÕHINE SÜDAME LÖÖS
Täiustatud pulsisageduse4 tehnoloogia mõõdab teie treeningtegevuste intensiivsust ja seda, kui raske te nende ajal töötate.

PULSE HÄRG
Kasutage funktsiooni Pulse Ox, et mõõta vere hapnikuga küllastatuse taset ja saada lisateavet oma üldise tervise ja vormisoleku kohta.

AKU
Sisemine, laetav aku tagab kuni 14 päeva nutikella režiimis ja 20 tundi GPS-režiimis.Garmin 010-02200-00. Ekraani diagonaal: 3,3 cm (1,3"), Ekraani eraldusvõime: 260 x 260 pikslit, Puuteekraan. RAM-i maht: 1000 MB. GPS (satelliit). Kaal: 61 g. Veekindel kuni: 50 m, Rihma materjal: Silikoon, Riba värv : Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles