Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Garett Kids Sun Pro 4G sinine

Garett Kids Sun Pro 4G sinine
Laos
  • 154.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 51.66 €
Kaubamärgid Garett
Kauba ID: 1468240
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Garett Kids Sun 4G

Garett Kids Sun 4G on midagi enamat kui tavaline lastele mõeldud GPS-kell, kuna see ei võimalda mitte ainult tõhusat jälgimist (GPS+LBS+Wi-Fi) koos geotara funktsiooniga, vaid annab ka võimaluse jälgida marsruudi ajalugu. 30 päeva tagasi. Garett Kids Sun 4G on ka midagi enamat kui tavaline laste telefonikell, sest see pakub videokõnede tegemise võimalust ning vanemliku järelevalve funktsioone, nagu SOS-nupp ja kaugmonitor, täiendab ka lapsevanema võimalus. kella sisseehitatud kaameraga diskreetselt pildistamiseks. Etteruttavalt võib öelda, et Garett Kids Sun 4G on midagi enamat kui tavaline laste nutikell, kuna Android 6.0 süsteem pakub tervet spektrit täiesti uusi ja pidevalt täienevaid võimalusi, millega tasub tõesti tutvuda.


4G, LTE ja Wi-Fi ühenduvus

Suurem levi, siseruumides levi ei kao, mugav andmeedastus (nt fotod ja videod). See laste nutikell ühildub täielikult uusimate tehnoloogiatega.

Videokõned

Kuni viimase ajani oli see võimalik ainult filmides või koomiksites! Kuid selle funktsiooniga laste GPS-nutikell pole mõeldud ainult eputamiseks – ennekõike on see tõhusama vanemliku kontrolli tagamiseks.

Sisseehitatud GPS-moodul

Laste GPS-kell pakub vanematele kaugjälgimise võimalust, nii käsitsi (geolokatsioon) kui ka automaatset koos geotara funktsiooniga.

GPS, LBS ja Wi-Fi jälgimine

Kui laste GPS-kell peab olema 100% efektiivne, peaks see põhinema neil kolmel tehnoloogial. Mõned hooned võivad GPS-signaale blokeerida.

Sisseehitatud Android-süsteem

Uue põlvkonna laste nutikellad! Kellas olev operatsioonisüsteem tähendab laia valikut võimalusi ja korraga suuremat hulka installitud funktsioone, nagu juba menüüst näha. Ja seega parem laste turvalisus.

Helistamine ja kõnedele vastamine

Lastele mõeldud telefonikellal on kõik mobiiltelefoni põhifunktsioonid. See toetab kõigi operaatorite SIM-kaarte ning sellel on sisseehitatud mikrofon ja kõlar.

SOS nupp

See funktsioon tõestab, et lastele mõeldud telefonikell võib teie turvatunnet märkimisväärselt parandada. Hädaolukorras helistatakse üheainsa SOS-nupu vajutusega kolmele telefoninumbrile.

Hääle jälgimine

Telefonifunktsiooniga laste nutikell pakub ka vanemlikku kontrolli. Saate igal ajal sisse lülitada diskreetse jälgimise funktsiooni, et kontrollida oma last ümbritsevat taustaheli.

Häälsõnumid

Lastele mõeldud telefonikell võimaldab ka sõnumeid saata. Ei mingit sõnumite saatmist, sest see oleks tülikas, kuid mugav kuni 15 sekundi pikkused häälsõnumid.

Kaamera

Pilt on väärt tuhat sõna. Seetõttu on laste kaameraga nutikell suurepärane viis suhtlemise hõlbustamiseks, kuna laps saab vanema telefoni saata pildi.

IP67 veekindel

Lastele mõeldud veekindel nutikell on nutikas valik eriti aktiivsetele kasutajatele. Seda mudelit võib vette kasta kuni pooleks tunniks. Samuti on see kaitstud tolmu eest.

Sisseehitatud termomeeter ja pulsikell

Kõrge kehatemperatuur võib olla terviseprobleemide esimene sümptom. Garett nutikellaga saad oma lapse tervisel silma peal hoida.

GEO-tara

Kaardistage oma lapse jaoks turvaline ala ja teid teavitatakse alati, kui ta proovib sellest välja astuda. Mugavus, jälgimine ja ohutus – seda pakub laste GPS-nutikell.

Vahetatavad rihmad

Laste GPS-nutikell on liiga kallis, et kahjustatud rihm oleks probleemiks. Seetõttu on rihmad saadaval soodsa hinnaga ja neid on lihtne vahetada.

Värviline puutetundlik ekraan

Laste nutikellad ei tohiks tunduda liiga igavad ega liiga keerulised kasutada ning see mudel on ideaalne lahendus.

Tunniplaan

Rakenduse abil saab lapsevanem kella ajakava üles laadida. Nüüdsest ei unusta teie laps ühtegi tegevust!

Sammulugeja ja unemonitor

Kui soovite hoolitseda oma lapse õige arengu, kehalise aktiivsuse ja tervisliku une eest, on teil nüüd selle laste nutikella pakutavad väärtuslikud tööriistad.

Tasuta rakendus

Mitte iga laste nutikell seda ei paku! On palju mudeleid, kus vanematele mõeldud rakendus on tasuline või nõuab tellimust. Siin on see tasuta.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles