Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gardena Comfort FLEX voolik 13 mm (1/2)

Gardena Comfort FLEX voolik 13 mm (1/2)
Laos
  • 97.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.66 €
Kaubamärgid GARDENA
Kauba ID: 1807436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Power Grip profiiliga GARDENA Comfort FLEX voolik tagab täiusliku ühenduse vooliku ja voolikupistiku vahel. Tänu uuele tehnoloogiale blokeeruvad need nagu hammasrattad. Power Grip Profile võimaldab seda, mida paljud aiaomanikud on juba ammu soovinud: usaldusväärne ühendus täiusliku hoidejõuga. Kõrgendatud profiili positiivne kõrvalmõju: voolikut on kergem kokku keerata ja see libiseb hästi. Tänu kahe vastassuunas töötava spiraaliga spiraalvõrktekstiilile on voolik survekindel ja hoiab oma kuju, kuid on ka painduv ja hõlpsasti käsitletav. See ei seo end sõlme ega keerdu. Need on parimad eeldused mugavaks ja paindlikuks kasutamiseks oma aias. Vajadusel saab seda süstemaatiliselt täiendada originaalsete GARDENA süsteemiliitmike ja ühendusseadmetega. See ei sisalda kahjulikke plastifikaatoreid (ftalaate) ega raskmetalle ning loomulikult UV-kindel. Paksud seinad muudavad selle eriti tugevaks ja vastupidavaks. Lõhkemisrõhk: 25 baari.

Power Grip profiiliga
See uus voolikuprofiil tagab täiusliku hoidejõu ning kindla ühenduse vooliku ja voolikupistiku vahel. Tänu sellele kõrgendatud profiilile on voolikut lihtsam kokku keerata ja see libiseb hästi.

Kvaliteetne spiraalvõrk tekstiil
Tänu sellele tekstiilile ei seo voolik end sõlme ega keerdu. See on painduv, kuid säilitab oma kuju.

Kvaliteetne voolik, mis sobib rõhule kuni 25 baari
Voolik on valmistatud kvaliteetsest materjalist, millele lisandub seina paksus ja tugevus. See talub kergesti survet kuni 25 baari.

Kõrge kvaliteet pikaks elueaks - 20 aastat garantiid
Kvaliteet veenab. Seetõttu annab GARDENA õige kasutamise korral 20-aastase garantii.Gardena Comfort FLEX voolik 13 mm (1/2"). Vooliku pikkus: 50 m, Toote värv: Must, Hall, Oranž, Tüüp: Ainult voolik. Kogus pakis : 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles