Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gardena 8274-34 aiavoolik 20 m maapinnast Plastik Must, Oranž

Gardena 8274-34 aiavoolik 20 m maapinnast Plastik Must, Oranž
Laos
  • 172.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 57.66 €
Kaubamärgid GARDENA
Kauba ID: 1766931
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täielik torujuhtmete komplekt
Komplekti kuulub 1 Maxi-Flow süsteemi ühenduskomplekt, 2 m Flex voolik 19 mm (3/4"), 1 ühenduspunkt, 2 veejaama, 1 T-liigend 25 mm, 3 pistikut 25 mm 3/4" sisekeere , 1 tühjendusklapp, 20 m Ühendustoru 25 mm ja torujuhtme ostsilleeriv sprinkler.

Lihtne paigaldus
Torujuhtme võnkuva sprinkleri saab originaalse GARDENA süsteemi ühendusega kiiresti ja lihtsalt ühendada veejaamaga.

Kastmine paindlikult reguleeritav ja 360° pööratav
Nii vahemikku (3–18 meetrit) kui ka piserdamise laiust (3–12 meetrit) saab reguleerida seadistusnuppudega. Pihustamise ulatust ja laiust saab veevoolu reguleerimise abil peenelt reguleerida. Vihmutit saab käsitsi pöörata 360°, et kohandada seda kastmisalaga. Pipeline Oscillating Sprinkleri düüsid tagavad alati ühtlase ja täpse kastmise 9-216 m² suurusel alal. Ühtlase kastmise tõttu ei teki lompe.

Puhastab kergesti mustuse ja katlakivi
Torujuhtme ostsilleerival sprinkleril ja veejaamal on mõlemal filter. See hoiab ära seadmete mustuse ummistumise. Ühenduspunktis ja veejaamas olev mustussõel hoiab ära lehtede või mulla kinnijäämise. Filter ja mustusefiltr on eemaldatavad ning neid saab hõlpsasti voolava vee all puhastada. Vihmuti pihustusotsikud on valmistatud pehmest plastikust, nii et katlakivi jäägid on kergesti eemaldatavad sõrmega pühkides.

Torude ja pistikute ühendamine
Paigaldustorud paigaldatakse maa alla. Koos GARDENA Quick and Easy pistikutega tagavad need püsivalt veekindla ühenduse. Suuna muutmiseks või uue toru lisamiseks saab kasutada erinevaid ühendusi, näiteks kaasasolevat T-liigendit.

Kvaliteetsed materjalid ja külmakindlus
Tänu esmaklassiliste materjalide kasutamisele on kõik komplekti komponendid kvaliteetsed ja UV-kindlad. Lisaks kaitseb äravooluklapp süsteemi külmakahjustuste eest.

Kõik kaasas on koheseks paigaldamiseks valmis: aia maa-alune veevõrk, sealhulgas võnkuva sprinkler
GARDENA täiskomplektne torujuhe koos võnkuva vihmutiga avab teie aia kastmise uue ja tõhusa maailma. Pipeline süsteem oma maa-aluste torudega on ideaalne lahendus, kui soovite oma aias voolikutest lahti saada. Komplekt sisaldab kõike, mida vajate toru ühendamiseks kraanist maasse, muutes aia kastmise lihtsamaks. Teie käsutuses on tervelt 20 meetrit torude paigaldust. T-liitmiku abil, mis on samuti kaasas, on võimalik isegi toru hargneda otse marsruudi jaoks täiendavas suunas. Kaks veejaama on praktilised kraanid, kuhu saab ühendada vooliku või kasutada ostsilleerivat sprinklerit. Veejaamade vee kasutamine on sama lihtne kui kodus kraani avamine. Lihtsalt kinnitage sprinkler või voolik ja ühendus on tehtud. Lahtinemisel katkeb integreeritud sulgeventiil koheselt veevarustuse. Oscillating Sprinkleriga saate kasta 9–216 m² pindasid ühtlaselt ja täpselt ilma lompe tekitamata. Aiatorustiku ühenduspunkt ja veejaamad on kumbki varustatud mustusefiltriga ning sprinkleril on ka oma filter. Filtreid saab eemaldada, et neid oleks lihtne voolava vee all puhastada. Külmakahjustuste eest kaitsmiseks paigaldatakse äravooluklapp kõige madalamasse kohta. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on kõik torujuhtmekomplekti komponendid kõrge kvaliteediga, nii et need on UV-kindlad. Oscillating Sprinkleriga komplektne torujuhe on valmistatud Euroopas ja seda saab piiramatult pikendada torujuhtme komponentidega. Vesi seal, kus seda vaja on. Kerge juurdepääs veele: torustikud maa all.Gardena 8274-34. Vooliku pikkus: 20 m, Toetatud paigutus: Maapinnast kõrgemal, Toote värv: Must, Oranž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles