Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gardena 12210-20 oksakäärid Bypass Black

  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid GARDENA
Kauba ID: 1807272
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
GARDENA EcoLine Oklid on kaasaegne ja jätkusuutlik klassika. Okaste lõikediameeter on 18 mm ning need töötavad täpselt ja võimsalt. Need sobivad ideaalselt lillede ja noorte taimede võrsete lõikamiseks. Valmistatud plastikust, mis on valmistatud enam kui 75 protsendi ulatuses taaskasutatud olmejäätmetest, on need oksakäärid keskkonnasõbralikud valikud rohelistele aednikele. Lõikepea terad on valmistatud roostevabast terasest. Enam kui 75 protsenti sekaatorite töödeldud teraskomponentidest on valmistatud taaskasutatud materjalist. Kasutatav metall pole mitte ainult jätkusuutlik, vastupidav ja vastupidav, vaid annab ka elegantse ja ajatu disaini. Täpselt lihvitud terad kasutavad möödaviigulõikamise põhimõtet täpseks ja pingutusteta lõikamiseks. Tänu kääride ergonoomilisele käepidemele on taimede käsitsi lõikamine lihtne. Teised EcoLine'i oksalõikurite praktilised omadused on täiendav mahlasoon ja traadi lõikamise funktsioon. Käärid on ühe käega turvaluku abil hõlpsasti lukustatavad ja ohutult hoiuletavad. Kvaliteetne toode on valmistatud Saksamaal ja sellel on GARDENA 25-aastane tootjagarantii. Loomulik valik kirglikele aednikele. ReTh!nk – uus EcoLine sari. Jätkusuutlikult valmistatud. Esteetiliselt kujundatud. Vastupidav ehitatud.

Täpne, ergonoomiline ja kaasaegne
EcoLine oksakäärid, mille lõikediameeter on kuni 18 mm, sobivad ideaalselt õite ja noorte võrsete täpseks lõikamiseks.

Jätkusuutlikult valmistatud
EcoLine oksakäärid töötati välja säästvalt. Rohkem kui 75 protsenti kasutatavast plastist on valmistatud taaskasutatud materjalist – eriti olmejäätmetest. Lisaks on terad valmistatud roostevabast terasest ja kääride teraskomponendid on valmistatud enam kui 75 protsendi ulatuses taaskasutatud metallist.

Esteetiliselt kujundatud
Okaste välimus on stiilne ja oma disainilt ajatu.

Vastupidav ehitatud
EcoLine oksakäärid on kvaliteetsed, vastupidavad ja töökindlad.

Roostevabast terasest terad möödaviigu lõikamise põhimõttega
Möödaviigu lõikamise põhimõte võimaldab kahel täppislihvitud roostevabast terasest lõiketeral lõikamise ajal üksteisest mööda libiseda, jättes täpse ja puhta lõike.

Ergonoomilise kujuga
Tänu käepideme ergonoomilisele kujule toetuvad oksakäärid alati hästi käes.

Ohutu ladustamine
Tänu ühe käega turvalukule saab oksakääre lihtsalt ühe käega sulgeda ja pärast kasutamist ohutult hoiule panna.Gardena 12210-20. Lõikesüsteem: Bypass, Käepideme materjal: Plastik, Käepideme värvus: Must. Lõikevõimsus: 1,8 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles