Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Gardena 12000-20 oksakäärid Bypass Black, Orange

Gardena 12000-20 oksakäärid Bypass Black, Orange
Laos
  • 115.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 38.66 €
Kaubamärgid GARDENA
Kauba ID: 1807253
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Puude ja põõsaste hooldamise spetsialist

GARDENA puu- ja põõsalõikurid StarCut 160 plus on puude hooldamise spetsialist. 160 cm pikkusega võimaldab see hõlpsalt ja ohutult maapinnalt lõigata ilma redelita. 12-kordne käigukast tagab kuni 32 mm läbimõõduga okste jõulise lõikamise. Täiendavat mugavust pakub uus reguleeritav konks äralõigatud okste eemaldamiseks. See võimaldab puude võradelt saetud oksi ilma probleemideta eemaldada. GARDENA StarCut 160 plusil on sisemine rihmaratta ülekandemehhanism, mis hoiab ära selle lõikamise ajal okste vahele jäämise. Eriti kerge ja õhuke lõikepea võimaldab mugavat ja sihipärast lõikamist isegi tüve lähedalt. Lõikenurka saab maapinnast eraldi reguleerida. Täpselt lihvitud, mittenakkuva kattega terad vähendavad lõiketakistust ja tagavad lihtsa puhastamise. Libisemistõkkega tõmbehülss ja täiendav T-käepide tagavad meeldiva ja turvalise käsitsemise ning veelgi suurema haardeulatuse. See ulatus on kokku ca. 3,5 m koos kasutaja pikkusega. GARDENA StarCut 160 plus on valmistatud Saksamaal. 25-aastane garantii tagab parima kvaliteedi.

Terasest käigukast

Terasest sisemine käigukast on eriti tugev ja vastupidav. 12-kordne käigukast tagab palju suurema lõikejõu.

Uuenduslik konks äralõigatud okste eemaldamiseks

Kasutades käepidemel olevat äralõigatud okste eemaldamiseks mõeldud reguleeritavat konksu, saab ära saetud oksad puude võradest ilma probleemideta eemaldada.

Lihtne ja täpne käsitsemine

Lõikenurka kuni 200° saab maapinnast eraldi reguleerida. See hõlbustab okste täpset lõikamist igas kasvusuunas.

Puhtad lõiked

Täpselt lihvitud, mittenakkuva kattega terad vähendavad lõikamisel vastupidavust ja tagavad puhta lõikamise.Gardena 12000-20. Lõikesüsteem: ümbersõit, käepideme värv: must, oranž, lõiketera värv: roostevaba teras. Pikkus: 1600 mm, Lõikevõimsus: 3,2 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles