Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

G.Skill Trident Z5 RGB mälumoodul 64 GB 2 x 32 GB DDR5 6400 MHz

  • 282.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 94.33 €
Kaubamärgid G.SKILL
Kauba ID: 1775071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Trident Z5 RGB seeria DDR5 mälu on loodud ülikõrge jõudluse jaoks DDR5 platvormidel. Trident Z5 RGB-seeria DDR5 DRAM-mälu on elegantse ja voolujoonelise mattvalge alumiiniumist soojusjaoturi disainiga ideaalne valik suure jõudlusega süsteemi loomiseks.

Äärmiselt kiire DDR5 jõudlus
Äärmiselt kiire andmeedastuskiirusega mälu jõudluse uus ajastu juhatab sisse Trident Z5 RGB, mis vastab kõrgetele jõudlus- ja kvaliteedistandarditele. Iga Trident Z5 RGB mälumoodul on loodud käsitsi ekraanitud DDR5 DRAM IC-dest, et saavutada DDR5 platvormidel kõrge mälu jõudlus.

Äärmuslik mälujõudlus Inteli platvormiga
G.SKILL on pühendunud jõudlusega kiirendatud mälukomplektide arendamisele. Inteli platvormil välja töötatud ja optimeeritud Trident Z5 RGB kasutab ära DDR5 kiiruspotentsiaali, et tuua ülemaailmsetele ülekiirendajatele ja arvutihuvilistele täiesti uus jõudluse tase.

Esmaklassiline kahe tekstuuriga soojusjaoturi disain
Trident Z5 perekond ühendab hüperautode disainielemendid ikoonilises Trident soojusjaoturis, luues elegantse ja futuristliku välimuse. Trident Z5 RGB on mattvalgesse korpusesse sisestatud must harjatud alumiiniumriba ja sujuvaks valgustamiseks optimeeritud poolläbipaistev RGB valgusriba, mis on ideaalne paljude erinevate arvutiteemade jaoks.

Sujuv RGB valgusriba
Voolujoonelise valgusribaga disainitud Trident Z5 RGB näeb elegantsem välja kui kunagi varem. Tänu G.SKILL valgustuse juhtimistarkvara või toetatud kolmanda osapoole emaplaadi tarkvara kaudu kohandatavale RGB valgustusele on teie Trident Z5 RGB värvide ja valgusefektide isikupärastamine imelihtne.

Loodud erakordseks DDR5 kogemuseks
Iga Trident Z5 RGB mälukomplekti testitakse G.SKILLi range valideerimisprotsessi käigus, et tagada suurepärane kvaliteet.

Sünkroonige süsteemi valgustusega
Kas soovite oma süsteemi valgustust sünkroonida? Saate kasutada Asus Aura, Gigabyte RGB Fusioni, MSI Mystic Lighti või ASRock Polychrome Sync tarkvara, et isikupärastada oma Trident Z5 RGB mälu ja ühilduvate emaplaatide värve ja efekte!

Red Dot Design Award 2022
Red Dot Design Award sai alguse 1955. aastast. Selle tunnus Red Dot on rahvusvaheliselt tunnustatud kui üks ihaldatumaid hea disaini kvaliteedimärke. Rahvusvaheliselt korraldatav konkurss "Red Dot Award: Product Design" hindab žürii abiga aasta parimaid tooteid, mille üheks tooteks on Trident Z5 RGB, mis ületas žürii ranged kriteeriumid ja ootused üheksas tootevaldkonnas. standarditele.

Parima valiku kuldne auhind 2022
Iga-aastane parima valiku auhind on märk suurepärasest tootedisainist, mis paistab silma funktsionaalsuse, innovatsiooni ja turupotentsiaaliga ülemaailmsel tehnoloogiaturul. Trident Z5 RGB DDR5 mäluseeria pälvis parima valiku kuldse auhinna, mille valib välja professionaalne žürii, kuhu kuuluvad valitsuse esindajad, akadeemikud, teadusanalüütikud, peatoimetajad, disainerid ja eksperdid.

Euroopa riistvaraauhinnad 2022
Euroopa Riistvaraassotsiatsioon (EHA) on 9 suurema sõltumatu tehnoloogiauudiste ja ülevaatesaitide kogumik üle Euroopa. Igal aastal hääletab assotsiatsioon aastakoosolekul iga riistvarakategooria parima toote poolt. 2022. aastal valis Trident Z5 RGB üle 100 toimetajast koosneva paneeli "Parima süsteemimälu seeria" hulka.

Euroopa riistvaraauhinnad 2023
"Parim süsteemimälu seeria"
Euroopa Riistvaraassotsiatsioon (EHA) on 9 suurema sõltumatu tehnoloogiauudiste ja ülevaatesaitide kogumik üle Euroopa. Igal aastal hääletab assotsiatsioon aastakoosolekul iga riistvarakategooria parima toote poolt. 2023. aastal valiti Trident Z5 RGB "Parima süsteemimälu seeriasse".

"Parim ülekiirendamise toode"
Euroopa Riistvaraassotsiatsioon (EHA) on 9 suurema sõltumatu tehnoloogiauudiste ja ülevaatesaitide kogumik üle Euroopa. Igal aastal hääletab assotsiatsioon aastakoosolekul iga riistvarakategooria parima toote poolt. 2023. aastal valiti Trident Z5 RGB "Parima ülekiirendamise tooteks".

XMP 3.0 tugi
Lihtsalt seadke ja minge. Programmeeritud uusimate Intel XMP 3.0 profiilidega, ainus asi teie ja ülekiirendatud jõudluse vahel on lihtne BIOS-i seadistus.G.Skill Trident Z5 RGB . Komponent: PC, Sisemälu: 64 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 32 GB, Sisemälu tüüp: DDR5, Mälu taktsagedus: 6400 MHz, CAS latentsus: 32

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles