Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Fujifilm XF 56mm F1.2 R WR MILC Standardobjektiiv must

  • 973.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 324.66 €
Kaubamärgid Fujifilm
Kauba ID: 1761959
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Olge osa resolutsioonirevolutsioonist
Kõrge eraldusvõimega etapp on seadistatud ja XF56mmF1.2 R WR on töövalmis. Selle kiire maksimaalne ava tagab täpse kontrolli teravussügavuse ja kaunite bokeh-efektide üle, samas kui selle optiline konstruktsioon annab kõrge eraldusvõimega, aberratsioonivabad tulemused, mis on täis detaile ja värve. Kasutage uusimate X-Transi andurite mitmekülgsust ja vabastage oma loovus.

Täpsus iga kaadri puhul
Kõik XF56mmF1.2 R WR aspektid on täpselt konstrueeritud nii, et pildid oleksid selged ja üksikasjalikud.

Optiline disain, mis sisaldab asfäärilistest ja ED-elementidest koosnevat teravustamisrühma, vähendab kromaatilisi ja komaatilisi aberratsioone. Samuti vähendab see pildi tasapinna kumerust lähipiirkonnas, mis tähendab, et lähi teravustamiskauguse vähendamine 70 cm-lt (27,56 tollilt) 50 cm-le (19,69 tollile) mõjutab üldist pildikvaliteeti vähe või üldse mitte, hoolimata lühemast kaugusest kaamerast. objektiiv objektile.

Lähme madalaks
Avatud kasutamisel ei saa seda võrrelda XF56mmF1.2 R WR-iga. Piltidel on selguse ja detailsuse tase, millele sobib vaid imeliselt sujuv bokeh, mida leidub madala teravussügavusega aladel. Hõivatud taust sulab objektidest eemale ja loob isoleeriva efekti, mida ei saa jäljendada ega kopeerida ühegi teise objektiiviga.

Ilus tehtud paremaks
XF56mmF1.2 R WR on esimene X Mount objektiiv, millel on 11 diafragma laba, mille tulemuseks on puhas, peaaegu täiuslikult ringikujuline ava isegi F4 või F5.6 puhul. Tulemuseks on puhas serv piki esiletõstmist, minimaalsete aberratsioonide ja segajatega, mis on eriti meeldiv, kui see on fookusest väljas.

Erialalt mitmeotstarbeliseks
Lühema lähiteravustamiskauguse ja oma legendaarsele mainele rajatud uuendatud optilise konstruktsiooniga XF56mmF1.2 R WR seab uued standardid keskmise teleobjektiivi jaoks, muutes selle suurepäraseks võimaluseks natüürmortide ja tänavaobjektide jaoks lisaks tavapärasele kohale. objektiiv portreede ja pulmade jaoks. Alates maagilistest hetkedest ja öistest stseenidest kuni linnamaastikeni, mis kasutavad madalat teravussügavust – see kompaktne ja kerge objektiiv võib nüüd mängida keskset rolli igaühe loomingulisel teekonnal.

Kõigeks valmis
Loominguline lüliti võib igal hetkel sisse lülitada, seega on ülimalt oluline omada objektiivi, mis on valmis suurepäraseid pilte tegema, kui inspiratsioon tabab. XF56mmF1.2 R WR ilmastikukindel disain teeb selle hetkeks valmis, kui see juhtub. Üheksa kummitihendit hoiavad seda tolmu ja niiskuse eest kaitstuna, tagades samal ajal, et see jätkab töötamist temperatuuridel kuni -10 °C (14 °F). Fluoriga kaetud esielement tõrjub samal ajal vett, sõrmejälgi ja tolmu, muutes selle maagia tegemise hetkede vahel puhastamise lihtsamaks.Fujifilm XF 56mm F1.2 R WR. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 13/8, Objektiivi tüüp: Standardobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Fujifilm, Maksimaalne suurendus: 0,14x. Toote värv: must. Läbimõõt: 7,94 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 76 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles