Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Fujifilm X -T5 + XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS MILC 40.2 MP X-Trans CMOS 5 HR 7728 x 5152 pikslit must

  • 2,023.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 674.66 €
Kaubamärgid Fujifilm
Kauba ID: 1758758
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Esiteks fotograafia
X-T1 ilmus algselt 2014. aastal, et tähistada Fujifilmi 80. aastapäeva.

See viiks edasi peegelkaamerate revolutsiooni.

Peaaegu kümme aastat ja viis põlvkonda hiljem on Fujifilmi uusim pilditehnoloogia jõudnud X-T5-sse, pakkudes fotograafidele ületamatu pildikvaliteedi ajatus, klassikalises ja armastatud kaamerakorpuses.

Viienda põlvkonna X-Trans CMOS 5 HR sensor ja X-Processor 5 toovad X-seeriasse kõigi aegade kõige arenenumad pilditehnoloogiad

Kõrge eraldusvõime 40,2 MP
BSI pildiandur


Kõrge eraldusvõimega 40,2 MP X-Trans CMOS 5 HR sensoril on täiustatud pilditöötlusalgoritm, mis suurendab eraldusvõimet signaali-müra suhet kahjustamata, pakkudes hämmastavat pildikvaliteeti.

Kahekordne töötlemine
X-protsessori kiirus 4

- AI töötlemise tehnoloogia
- Järgmise põlvkonna HEIF-kujutise failivorming
- Vähendatud energiatarve

Kolm ülemise plaadi valikuketast
Kolm ketast juhivad kaamera ülemiselt plaadilt ISO, säriaega ja särikompensatsiooni. Koos enamiku XF-objektiivide avarõngaga saab enne kaamera sisselülitamist kontrollida ja reguleerida kõiki särituse sätteid.
Looge enesekindlalt ja keskenduge pildi tegemisele.

Kerge, suure jõudlusega
X-T5-l on viieteljeline kehasisene pildistabilisaator (IBIS), mis tagab kuni 7,0 kompensatsiooni ja 3,69 miljoni punktiga EVF 0,8-kordse suurendusega. Sellest hoolimata kaalub kaamera korpus vaid 557 g (1,23 naela). Valimisnupud ja nupud võimaldavad hõlpsat kasutamist, võimaldades elu kõige väärtuslikumatel hetkedel olla dokumenteeritud, et näha veel ühte päeva.

Kolmesuunaliselt kallutatav LCD
Kolmes suunas kallutatav LCD-ekraan pakub suuremat mitmekülgsust, eriti kui töötate vöökohal või vertikaalses asendis. Kallutava LCD ja keskmise pildiotsija kombinatsioon joondab objektiivi, kaamera ja fotograafi optilisele teljele, et luua mugavam ja intuitiivsem pildistamiskogemus.

FILMI SIMULATSIOON
X-T5 19 filmisimulatsioonirežiimi kopeerivad digitaalselt Fujifilmi poolt üle 85 aasta arendatud klassikaliste fotofilmide väljanägemist. Esitage klassikalised värvid ja toonid, mille poolest Fujifilm on tuntud, või lisage kunstiline hõng ja alustage oma pärandi loomist.

Valge tasakaal
Automaatse valge tasakaalu (AWB) peensaadistusi saab teha, valides ühe kolmest režiimist: Auto, White Priority ja Ambience Priority. Kui valitud on valge prioriteet, siis valget taasesitatakse hõõglambi valguses tõenäolisemalt valgena. Kui aga Ambience Priority on seadistatud, pildistatakse stseene stseeni loomuliku valgustuse omadustega. Hõõglambi valguses annab see üldiselt soojemate valgete toonidega pilte.

AWB, mida juhib AI-tehnoloogia
Uus sügavalt õppiv AI-tehnoloogia optimeerib X-T5 automaatse valge tasakaalu jõudlust, tuvastades täpselt soojad oranžika tooniga värvid, mis aitavad kaasa kaamera automaatse valge tasakaalu täpsusele.

Objekti tuvastamise autofookus
X-Processor 5-l on objekti tuvastamise automaatne teravustamine, mis on üles ehitatud süvaõppe AI tehnoloogia abil. Lisaks uskumatule automaatse teravustamise jälgimisele ja inimnägude ja silmade tuvastamisele suudab X-T5 nüüd automaatselt tuvastada ja jälgida ka mitmesuguseid objekte, sealhulgas loomi, linde, autosid, mootorrattaid, jalgrattaid, lennukeid ja ronge. See võimaldab fotograafidel keskenduda kompositsioonile ja loovusele, olles kindlad, et X-T5 jälgib fookust täpselt.

Uuendatud AF-algoritm
X-T5 suurem pikslite arv suurendab faasituvastuspikslite arvu, mis parandab AF-S teravustamise täpsust objektidel, sealhulgas maastikel ja portreedel. Kaamera sisaldab ka täiustatud automaatse teravustamise ennustusalgoritmi, mis on äsja X-H2S jaoks välja töötatud, võimaldades stabiilset teravustamist isegi AF-C kasutamisel.

Detailide maailm
160 MP Pixel Shift Multi-Shot


X-T5-l on Pixel Shift Multi-Shot funktsiooni Pixel Shift Combiner tarkvara abil, mis suudab ühe päästikuvajutusega toota ühe ülikõrge eraldusvõimega 160 MP kujutise.

Kasutades kehasisest pildistabilisaatorit, et nihutada sensorit iga kaadri vahel poole piksli võrra, teeb X-T5 täpselt 20 kaadrit, et tagada igal punasel, rohelisel ja sinisel pikslil sama teave. Tulemuseks on lõplik pilt, millel pole peaaegu ühtegi valet värvi.

1/180 000
s säriaeg

X-T5 maksimaalne elektrooniline säriaeg on 1/180 000, mis on võrreldes teiste X-seeria kaameratega ligikaudu 2,5 sammu võrra suurem. Kasutage seda laia avaga äärmiselt eredas keskkonnas loomingulisemate valikute jaoks või tegevuse peatamiseks ideaalsel hetkel.

ISO 125 standard tundlikkus
X-Trans CMOS 5 HR on valgustõhusama pikslistruktuuriga. ISO 125 – varem laiendatud tundlikkus – on nüüd saadaval algselt.

Toetab HEIF pildivormingut
X-T5 toetab HEIF-pildivormingut, mis tagab 10-bitise pildikvaliteedi failides, mis on kuni 30% väiksemad kui standardsed JPEG-failid. Järgmine peatükk kvaliteetsete tulemuste pakkumisel otse kaamerast on X-seeria jaoks ametlikult alanud.

Suurenenud aku tööiga
Tänu X-Processor 5 väiksemale energiatarbimisele on piltide aku tööiga võrreldes X-T4-ga oluliselt pikenenud, umbes 600-lt 740 kaadrile.

Väga usaldusväärne,
ilmastikukindel korpus

X-T5-l on 56 ilmastikukindlat punkti, mis tagavad kõrge tolmu- ja niiskuskindluse. See võib töötada ka temperatuuridel kuni -10 °C (14 °F).

6,2K/30p 4:2:2 10-bitine
6,2K videoid saab sisemiselt salvestada eraldusvõimega 30p 4:2:2 10-bitise värviga, pakkudes kõrglahutusega kaadreid rikkalike värvidetailidega.

F-Log2 tugi
Lisaks F-Logile toetab X-T5 ka F-Log2, mis salvestab laiendatud dünaamilist ulatust 13+ stoppi. See valik on laiem kui praegune F-Log, mis avardab tootmisjärgset potentsiaali.

RAW väljund HDMI kaudu
Kombineerides ATOMOS HDMI-seadmega, saab X-T5 RAW-videoväljundit salvestada 12-bitise Apple ProRes RAW-vormingus eraldusvõimega kuni 6,2K ja kaadrisagedusega kuni 29,97 kaadrit sekundis. Koos Blackmagic Design Video Assist 12G-ga saab kaamera RAW-videoväljundit salvestada Blackmagic RAW-vormingus eraldusvõimega kuni 6,2K ja kaadrisagedusega kuni 29,97 kaadrit sekundis.Fujifilm X -T5 + XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS . Kaamera tüüp: MILC, Megapikslid (umbes): 40,2 MP, Anduri tüüp: X-Trans CMOS 5 HR, Maksimaalne pildi eraldusvõime: 7728 x 5152 pikslit. ISO tundlikkus (max): 51200. Fookuskauguse vahemik: 18 - 55 mm. Kaamera kiireim säriaeg: 1/180000 s. Wi-Fi. HD tüüp: 6,2K, Maksimaalne video eraldusvõime: 6240 x 3510 pikslit. Ekraani diagonaal: 7,62 cm (3"), Puuteekraan. Pildiotsija tüüp: Elektrooniline. Kaal: 476 g. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles