Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Frytkownica beztłuszczowa LEACCO 4,5L 1350W AF020

Frytkownica beztłuszczowa LEACCO 4,5L 1350W AF020
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Leacco
Kauba ID: 1462258
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õhufritüür LEACCO AF020

Õhkfritüür on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad vähendada tarbitava rasva hulka oma lemmiktoitudest ohverdamata! Õhkfritüür Leacco AF020 võimaldab valmistada maitsvaid ja tervislikke roogasid kuuma õhuga. See võimaldab teil valida kuni 8 töörežiimi, et saaksite selle toimimist lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Suur aken võimaldab mugavalt toiduvalmistamise protsessi juhtida ja puutepaneel lihtsustab seadme tööd. Selle puhastamine ei valmista teile probleeme – üksikuid komponente saab probleemideta pesta isegi nõudepesumasinas. Lubage end kulinaarsete katsetustega ja avastage, kui palju maitsvaid roogasid saate valmistada tervislikul ja tõhusal viisil!

Leacco/AF020/4

Toiduvalmistamine kontrolli all

Suure aknaga fritüüri läbimõeldud disain võimaldab kontrollida toiduvalmistamise protsessi. Nüüd saate vaadata, kuidas teie lemmiktoidud muutuvad kuldpruuniks ilma kaant avamata. Sisseehitatud ekraan muudab seadme juhtimise lihtsamaks. Sealt saate mugavalt muuta temperatuuri ja aega või valida saadaolevate küpsetusrežiimide hulgast. Lisaks on selle maht 4,5 liitrit, nii et saate edukalt valmistada toite kogu perele.

Leacco/AF020/8

Sinu assistent köögis

AF020-l on kuni 8 küpsetusrežiimi, mis võimaldavad valmistada väga erinevaid roogasid. Ükskõik, kas soovite praadida friikartuleid, küpsetada kana, grillida köögivilju või valmistada maitsvat magustoitu – Leacco õhkfritüüriga saate valmistada peaaegu iga roa! Saate seda kasutada ka toidu sulatamiseks või soojendamiseks. Pealegi saab spetsiaalse nupu abil vabalt reguleerida temperatuuri vahemikus 40–200°C.

Leacco/AF020/10

Tervislik toitumine hetkega

Nüüd saate nautida oma lemmikroogade maitset ilma lisakalorite pärast muretsemata. Õhkfritüür kasutab kuuma õhu tsirkulatsiooni, mis aitab teil hõlpsasti tervislikumaid toite valmistada. See tagab, et teie friikartulid on väljast kuldsed ja krõbedad, samal ajal kui seest mahlased. Kas soovite grillitud köögivilju? Õhkfritüür AF020 saab selle ülesandega suurepäraselt hakkama, andes neile isuäratava välimuse ja ainulaadse maitse, ilma et oleks vaja lisada suurt kogust õli.

Leacco/AF020/5

Kaasas

  • praepann
  • selgem plaat
  • Kasutusjuhend
Tootja Leakko
Mudel AF020
Värv Hall
Mõõtmed 312 x 372 x 354 mm
Mahutavus 4,5 l
Temperatuur 40°С-200°С
Sisendvool 220 V, 50/60 Hz,
Hinnatud jõud 1350 W
Kiirus 2500±200 pööret minutis
Kaal 4,5 kg
Materjal Mittenakkuva keraamiline kate
Režiimide arv 8
Toitejuhtme pikkus 900 mm
Küttemeetod Küttetoru

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles