Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Fresh 'n Rebel Rockbox Bold X Mono kaasaskantav kõlar

  • 97.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.66 €
Kaubamärgid Fresh ''n Rebel
Kauba ID: 1807464
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SUURUS
TEHTUD KÕIKJALE VÕTMISEKS
Pehmete kõverate, õhukese disaini ja orgaanilise kujuga Rockbox Bold X tundub kena ja seda on lihtne endaga kaasas kanda. See on ülimalt tasane ja mahub igasse taskusse või kotti. Ükskõik kui seiklusrikas või teie sihtkoht on lähedal. Bold X-i saate tõesti kõikjale kaasa võtta.

VEEKINDEL
KÕNNI VEEL
Puhkus rannas, basseini ääres chillimine või mässumeelne pidu? Bold X on täiesti veekindel (IPX7), nii et ärge kõhelge seda endaga kaasa võtmast. Ja kui see määrdub, saate selle lihtsalt kraani all puhastada.

TOPELT LÕBUS
VAATA ETTE! TOPELT PROBLEEM
Kui teil on kaks Rockbox Bold X kõlarit, algab tõeline lõbu! Double Fun Mode saate ühendada 2 kõlarit juhtmevabalt ja kuulata oma lemmiklugusid stereos.

MÄNGUAEG
PALUN ÄRA LÕPETA MUUSIKAT
Rockbox Bold X aku suudab vastu pidada kuni 8 tundi. Sa ei pea muretsema, et Bold X ootamatult peatub ja muusikast ilma jääks. Ja kui see on tühi, saate selle täielikult laadida vaid 2 tunniga.

KÕRGE KVALITEEDI HELI
MULJETAV ESITUS
Bold X pakub kristallselgeid helisid, sügavat bassi ja hämmastavat võimsust, mis võimaldab teil muusikat nautida. See on väike ja õhuke, kuid sellel on palju suurema kõlari võimsus. Ärge alahinnake seda väikest meest!

ALLKIRJA
HÄNGIME
Saate Rockbox Bold X lihtsalt koti või vöö külge kinnitada kaasasoleva kandeklambri tõttu. Või lihtsalt pista see taskusse. Bold X-i kaasas kandmine on ülilihtne!

KVALITEETNE MATERJAL
KAITSTUD
Kõlar on veekindel ja valmistatud vastupidavast kangast. Koos kummist kaitserauaga on Bold X alati kaitstud, kuhu iganes selle kaasa võtate.

KÕLARTELEFON
HELISTA MULLE VÕIBOLLA
Rockbox Bold X-il on sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab kasutada kõlarit mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka käed-vabad telefonikõne tegemiseks. Hea viis kutsuda oma sõpru peole!Fresh 'n Rebel Rockbox Bold X. Heliväljundkanalid: 1,0 kanalit. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, USB-pistiku tüüp: mikro-USB. Toote tüüp: Mono kaasaskantav kõlar, Toote disain: Ristkülik, Korpuse materjal: Kangas, Kumm. Soovitatav kasutus: Mobiiltelefon / Nutitelefon, Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android, iOS. Aku tüüp: Sisseehitatud aku, Aku maht: 2300 mAh, Aku pinge: 7,4 V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles