Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Fresh 'n Rebel Fresh 'n Rebel juhtmevaba selfie Stick #2 Gift Edition

Fresh 'n Rebel Fresh 'n Rebel juhtmevaba selfie Stick #2 Gift Edition
Laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid Fresh ''n Rebel
Kauba ID: 1808292
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TÕUKA OMA SELFIMÄNG TÄHELE.

Uus ja täiustatud Wireless Selfie Stick #2 võimaldab teil teha kõigi aegade parimaid selfisid. Nüüd veelgi kompaktsem ja tugevam, mahub igasse kotti, nii et võite selle kaasa võtta nädalavahetuse reisidele, puhkusele, festivalidele ja muule. Poseerige koos sõpradega, tehke enda ja oma lemmikbändiga selfie ja nautige lihtsalt. Juhtmevaba Selfie Stick #2 on eriti kompaktne ja kokkupandav kuni 19 cm pikkuseks. Võtke see järgmisele linnareisile kaasa ja tehke pilte kuulsate vaatamisväärsuste, nagu Londoni sild või Eiffeli torn, ees. Te ei pea enam kunagi paluma kellelgi teie pilti teha!

Alustamiseks siduge Wireless Selfie Stick #2 lihtsalt Bluetoothi kaudu oma Android- või iOS-i nutitelefoniga, lülitage kaamerarakendus sisse ja pildistage kaugpäästikuga. Spetsiaalseid rakendusi pole vaja. Vältige oma kätt pildil ja nägu naljakate kaameranurkade puhul. Laiendage juhtmevaba selfie stick #2 kuni 80 cm ja reguleerige nurka, et saada kõigi aegade parim selfie!

Juhtmeta Bluetooth.
Tehke telefoniga juhtmevabalt fotosid.

Kaugpäästiku nupp.
Enam pole iseavajat, haarake oma selfide üle kontroll.

Laetav aku.
Ühest laadimisest piisab 60 000 selfie tegemiseks. Fresh 'n Rebel Fresh 'n Rebel juhtmevaba selfie Stick #2 Gift Edition. Sobib: Nutitelefon, Toote värv: Must, Brändi ühilduvus: Iga kaubamärk. Kaal: 500 g, Pikkus (max): 80 cm, Pikkus kokkupanduna: 19 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles