Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Freewell Eigeri mattkarp

Freewell Eigeri mattkarp
Laos
  • 125.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42 €
Kaubamärgid Freewell
Kauba ID: 1467747
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Eiger Matte Box Freewell

Saavutage soovitud visuaalsed efektid ja juhtige hõlpsasti valgustuse sätteid loovalt töötades. Eiger Matte Box Freewell ühendab lisafiltrid (VND, Gradient, Mist, Steak, Straight ND) ühes seadmes. Reguleeritav süsinikkiust ülemine lipp minimeerib peegeldusi ja pimestamist, tagades suurepärase pildikvaliteedi. Saate hõlpsasti kohandada tarviku erinevate vajaduste ja olukordadega. Probleemideta lahtivõtmine muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Teine eelis on selle lai ühilduvus. Komplektis on ka adapteri kork ja adapterirõngad neljas suuruses: 67 mm, 72 mm, 77 mm ja 82 mm.

Friwell/FW-EGMB/4

Lai ühilduvus

Eiger Matte Box on süsteem, mida iseloomustab universaalne integratsioon. Freewelli lahendus ühildub pistik-, magnet- ja keermefiltritega. Lisaks toetab see Freewelli varasema magnetilise kiirvahetussüsteemi, keermestatud VND-filtrite ja Freewell Eigeri filtrite kasutamist, pakkudes laia valikut võimalusi erinevate vajaduste rahuldamiseks ja jõudluse optimeerimiseks.

Friwell/FW-EGMB/2

Lihtne lahti võtta

Päikesesirmi eemaldamine on lihtne tänu spetsiaalse nupuga aktiveeritavale kiirvabastusmehhanismile. See võimaldab hõlpsasti vahetada tarvikuid ja kohandada kaamerat erinevate stseenidega, suurendades paindlikkust ja lihtsustades teie tööd. Freewelliga on teil täielik kontroll oma fotode üle!

Friwell/FW-EGMB/6

Paljutõotavad lahendused

Eiger Matte Boxiga ei pea te enam muretsema õige filtrikeerme suuruse valimise pärast. Nelja adapterrõngaga (67 mm, 72 mm, 77 mm ja 82 mm) on süsteem ühilduv kuni 95 mm läbimõõduga objektiividega. Samuti on võimalik eraldi osta adapter suurustele 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm ja 95 mm. Olenemata sellest, millist objektiivi te praegu omate või kavatsete tulevikus osta, vastab Eiger Matte Box teie vajadustele.

Friwell/FW-EGMB/3

Lisahüved

Valige Freewelli tooteid kasutades revolutsiooniline Slim Profile magnetsüsteem. See tagab, et teie Matte Boxi suurus jääb samaks isegi mitme filtri kasutamisel. See tagab maksimaalse mugavuse ilma mahtu lisamata. Lisaks sisaldab tarvik gradientfiltri pesa, mis avab loominguliste võimaluste maailma ning võimaldab kasutada VND- ja gradientfiltreid samaaegselt. Jätke piirangutega hüvasti ja nautige täielikku vabadust oma kunstilise nägemuse väljendamiseks.

Friwell/FW-EGMB/1

Sisaldab:

  • Matt kast
  • Üleminekukate
  • Adapterirõngas (67mm, 72mm, 77mm, 82mm)
Tootja Freewell
Mudel FW-EGMB
Matte karbi mõõdud 172 x 154 x 52,7 mm
Matt karbi kaal Lipp - 47 g / Kapuuts - 48 g / Alus - 184 g
Adapteri katte kaal 60 g
Adapteri rõnga kaal 67mm: 29g / 72mm: 25g / 77mm: 21g / 82mm: 16g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles