Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Fractal Design Prisma AL-14 PWM Arvuti korpus Ventilaator 14 cm Must, Valge 1 tk

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Fractal Design
Kauba ID: 1775212
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Fractal Design Prisma AL seeria ARGB ventilaatorid võimaldavad teie süsteemil tõeliselt särada. Kuus rummu külge kinnitatud adresseeritavat RGB LED-i töötavad harmoonias valge poolläbipaistmatu välisrõnga ja ventilaatori labadega, et tekitada kogu ventilaatori pinnal kaunilt ühtlane sära.

ASUS Aura, Gigabyte Fusioni, MSI Mystic Lighti ja ASRock Polychrome'i tugi võimaldab täpset tarkvarajuhtimist, võimaldades Prismal teie komponentidega täiuslikku sünergiat luua. Need, kes soovivad rohkem füüsilist juhtimist, saavad siduda Prisma äsja välja antud Adjust R1 kontrolleriga, et määrata ühe nupuvajutusega värve, heledust ja liikumisefekte.

Nagu kõigi Fractal Design ventilaatorite puhul, jääb vaikus keskseks fookuseks integreeritud vibratsiooni summutavate nurkade, vaiksete LLS-laagrite ja PWM-i võimalustega, mis tagavad täieliku kontrolli oma ventilaatorite kiiruse üle, tagades, et Prismat on näha, mitte kuulda.

PWM- ja 3-kontaktilised versioonid on saadaval 120 mm ja 140 mm suurustes, millest igaühel on üksik- ja 3-pakk, mis muudavad teie ehitise igas olukorras suurepäraselt säravaks. Fractal Design Prisma AL-14 PWM. Tüüp: Ventilaator, Ventilaatori läbimõõt: 14 cm, Pöörlemiskiirus (min): 500 RPM, Pöörlemiskiirus (max): 1700 RPM, Müratase (madal kiirus): 15,1 dB, Müratase (suur kiirus): 34,1 dB, Maksimaalne õhuvool : 103,85 cfm, õhuvool: 176,44 m³/h, maksimaalne õhurõhk: 2,38 mmH2O, laagri tüüp: hülsslaager. Pinge: 12 V. Laius: 140 mm, Sügavus: 25 mm, Kõrgus: 140 mm. Toote värv: must, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles