Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng EU35 2x USB seinalaadija + USB-Lightning 2.4A kaabel (valge)

Foneng EU35 2x USB seinalaadija + USB-Lightning 2.4A kaabel (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1467692
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Foneng EU35 Lightning, USB 2.4A laadija (valge).

Foneng EU35 võimaldab kiiresti laadida kahte seadet korraga. Selle ainulaadne elegantne disain eristab seda teistest ning selle intelligentne tuvastusahel tagab katkematu ja ohutu toiteallika. Arvuti ABS-plastist disain muudab laadija tulekindlaks ja hajutab tõhusalt soojust ning lai pingevahemik 100-240V muudab selle universaalseks lahenduseks üle maailma. Lisaks on EU35-l suurepärane ühilduvus enamiku digiseadmetega. USB-Lightning kaabel on komplektis.

Foneng/EU35-Molniya/3

Kiire ja multifunktsionaalne laadimine

Kas teil pole aega oodata, kuni teie seadmed laadivad? 2,4A väljundi ja kahe USB-pordiga EU35 võimaldab laadida kahte seadet üheaegselt enneolematu kiirusega. Olenemata sellest, kas peate laadima oma telefoni, tahvelarvutit või MP3/4-mängijat, annab see laadija teile vajaliku kiiruse ja mugavuse.

Foneng/EU35-Lightning/6

Elegantne disain ja vastupidavus

Laadija pole mitte ainult funktsionaalne. See pakub ka stiili ja vastupidavust. Ainulaadse elegantse disainiga laadija näeb teie laual või elutoas esteetiliselt meeldiv välja. Veelgi enam, ABS-arvutit kasutades on see tulekindel, soojust hajutav, kriimustuskindel ja igapäevase kasutuse suhtes vastupidav, nii et see kestab kauem kui traditsioonilised laadijad.

Foneng/EU35-Molniya/1

Nutikas laadimine

Teie seadmete turvalisus on ülioluline. Seetõttu pakub EU35 intelligentset tuvastusahelat, mis tagab sujuva, kohese ja ohutu laadimise ilma akut kahjustamata. Nii võite olla kindel, et teie seade on kaitstud ja alati kasutusvalmis.

Foneng/EU35-Molniya/7

Mitmekülgne ja ühilduv

Laia pingevahemikuga 100–240 V laadija ühildub erinevate pistikupesastandarditega, mistõttu on see ideaalne reisimiseks. Lisaks töötab seade enamiku digiseadmetega, mistõttu on see ainus laadija, mis teil käepärast peab olema.

Foneng/EU35-Molniya/5

Kaasas

  • Laadija
  • USB Lightning kaabel
Mudel EL35
sissepääs 100-240 VAC, 50/60 Hz, 0,3 A
väljuda EL35
värvi valge
katmine Tulekindel ABS-arvuti
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus
Ühenduse tüüp
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles