Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng C16 autolaadija, 1x USB (metallist)

Foneng C16 autolaadija, 1x USB (metallist)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460927
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Foneng C16 autolaadimiskomplekt ühe USB-USB GSM-iga (metallist)

Ostke endale autolaadija, mis võimaldab lühikese ajaga laadida kuni 2 seadet. Foneng C16 on varustatud 2 pordiga (1x USB-A, 1x USB-C) ja toetab kiirlaadimist. See tagab maksimaalse voolu 3A ja tagab ohutu kasutamise. Seda eristab ka lai ühilduvus ja kõrge vastupidavus kahjustustele.

Foneng/C16-One/1

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised, kuni teie seadmed on taas kasutamiseks valmis. Laadija C16 toetab kiirlaadimisstandardeid, nagu QC3.0 ja PD. Samuti annab see voolu kuni 3 A. Lisaks reguleerib see nutikalt oma tööd vastavalt ühendatud seadmete nõuetele, tagades maksimaalse efektiivsuse ja ohutuse.

Foneng/C16-One/4

Suurepärane ehituskvaliteet

Varuge laadijat, mis pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka vastupidav ja moodsa disainiga. C16 on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, muutes selle väga vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Sellel on ka stiilne minimalistlik disain.

Foneng/C16-One/6

Mitu rakendust

Laadijal on kaks porti (USB-A ja USB-C), mis tähendab, et saate sellega laadida korraga kuni kahte seadet. See ühildub selliste seadmetega nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, digikaamerad ja palju muud. See töötab suurepäraselt ka enamikus 12–24 V sõidukites, alates autodest kuni veoautodeni.

Foneng/C16-One/5

Bränd Foneng
Mudel C16
Värv Must
Sadamad 1x USB-A, 1x USB-C
Sissepääs 12–24 V
väljundvõimsus 18 W max.
Materjal PC, ABS, metall
Omadused
Korpuse mudel
Värv metallist

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles