Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng C15 autolaadija, USB, 4A (hall)

Foneng C15 autolaadija, USB, 4A (hall)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460924
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Foneng C15, USB, 4A (hall)

Autolaadija Foneng C15 toetab kiirlaadimist ja annab voolu kuni 4A. Selle tulemusena laadib see koheselt teie nutitelefoni või tahvelarvuti. Sellel on USB-A-port ja lai ühilduvus. Samal ajal on see äärmiselt vastupidav, kuid samas kompaktne.

Foneng/C15-One/4

Kiire laadimine

Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni tahvelarvuti või telefon on taas kasutamiseks valmis. Laadija C15 annab kuni 4A voolu ja toetab kiirlaadimisstandardeid, nagu QC3.0, VOOC, AFC, FCP ja SCP. Veelgi enam, see tunneb nutikalt ära ühendatud seadmed ja reguleerib automaatselt oma tööd, et laadida see võimalikult lühikese aja jooksul, kaitstes samal ajal akut kahjustuste eest.

Foneng/C15-One/5

Täiustatud disain

Laadija on ülimalt kerge ja kompaktne – selle transport ja hoiustamine ei tekita teile probleeme. Lisaks on selle korpus valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist. See muudab toote väga vastupidavaks, kahjustustele vastupidavaks ja puudutamisel meeldivaks. Sellel on ka stiilne minimalistlik disain.

Foneng/C15-One/2

Ühilduvus

Laadijat saate hõlpsasti kasutada enamikus 12–24 V sõidukites, näiteks sõiduautodes ja isegi veoautodes. C15 ühildub ka kõige populaarsemate seadmetega nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, digikaamerad jne. Valige universaalsed lahendused ja unustage probleemid!

Foneng/C15-One/7

Bränd Foneng
Mudel C15
Värv Must
Sadamad 1x USB-A
Sissepääs 12–24 V
Väljundvool 4 A max.
Materjal ABS, alumiiniumisulam
Omadused
Korpuse mudel
Värv metallist

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles