Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng C08 autolaadija, 2x USB, 2,4A (hall)

Foneng C08 autolaadija, 2x USB, 2,4A (hall)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460918
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Metallist autolaadija kahe USB-USB-ga Foneng C08 2.4A (hõbedane)

Kas otsite väikest autolaadijat? Foneng C08 mudel on suurepärane valik! Kaasas on 2 USB-porti, mis võimaldavad laadida 2 seadet korraga. See on ka väga vastupidav ja annab kuni 2,4 A voolu, nii et te ei pea liiga kaua ootama, enne kui teie seadmed on taas kasutusvalmis.

Foneng/C08-hõbe/1

Kvaliteetne ehitus

Laadija on varustatud metallkorpusega, mis muudab selle väga vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Seda eristab ka kompaktne suurus ja kaasaegne stiilne disain. Veelgi enam, tänu läbimõeldud disainile püsib seade kindlalt paigal – see ei kuku sigaretisüütaja pesast välja isegi konarlikul teel või kiiruskõrval.

Foneng/C08-hõbe/2

Universaalne ühilduvus

Laadija sobib ideaalselt nii sõiduautodele kui ka veoautodele – see ühildub 12-24V sõidukitega.Lisaks saab sellega hõlpsalt laadida ka kõige populaarsemaid seadmeid nagu nutitelefonid, tahvelarvutid ja digikaamerad. Toode on varustatud ka nutikiibiga, tänu millele tuvastab automaatselt ühendatud seadmed ja reguleerib selle tööd vastavalt oma nõuetele.

Foneng/C08-hõbe/3

Laeb 2 seadet korraga

Ärge oodake, kuni üks seade laadib, enne kui ühendate teise. Laadija on varustatud 2 USB-pesaga, nii et saate korraga laadida 2 seadet, näiteks nutitelefoni ja tahvelarvutit. Lisaks tähendab maksimaalne vool 2,4 A, et saate oma telefoni kiiresti laadida!

Foneng/C08-hõbe/4

Bränd Foneng
Mudel C08
Värv Hõbedane
Sissepääs 12–24 V alalisvoolu
USB1/USB2 väljund 5 V alalisvoolu 2,4 A max.
Materjal Alumiiniumisulam
Omadused
Korpuse mudel
Värv hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles