Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng BL50 juhtmevabad kõrvaklapid, Bluetooth 5.0 (must)

Foneng BL50 juhtmevabad kõrvaklapid, Bluetooth 5.0 (must)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460896
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetooth-peakomplekt Foneng BL50 (must)

Avastage oma lemmiklugusid uue ja parema kvaliteediga. Foneng BL50 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiveritega ja toetavad Bluetooth 5.0, pakkudes kristallselget heli ja usaldusväärset edastust. Neid eristab ka kuni 12-tunnine tööaeg ja läbimõeldud kaasaegne disain.

Foneng/BL50-Must/7

Suurepärane helikvaliteet

Tunnetage, kui hästi võivad teie lemmiklaulud kõlada. 40 mm draiveritega BL50 kõrvaklapid pakuvad fantastilist helikvaliteeti ning selget ja loomulikku heli. Need pakuvad ka kargeid kõrgeid helisid, kõrva meeldivaid keskmisi helisid ja sügavat täiustatud bassi. Efekt rõõmustab paljusid muusikasõpru!

Foneng/BL50-Must/5

Pikk tööaeg

Kuulake muusikat mugavalt kodus, tööl või bussis. Ärge muretsege, et kõrvaklapid saavad liiga kiiresti tühjaks! BL50 tagab pika aku tööea – kuni 12 tundi muusikat kuulates ja kuni 10 tundi telefoniga rääkides. Pealegi kulub selle laadimiseks vaid umbes 2-3 tundi.

Foneng/BL50-Must/3

Usaldusväärsed ühendused

Pole enam viivitusi, häireid ega katkestusi. Kõrvaklapid toetavad usaldusväärset Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, seega suudavad need pakkuda kiiret ja stabiilset juhtmevaba ühendust kuni 10 m kaugusel.Unustage edastusprobleemid – Fonengiga muutub muusika kuulamine veelgi nauditavamaks!

Foneng/BL50-Must/8

Mugav, vastupidav, stiilne

Nautige kasutusmugavust. BL50 kõrvaklapid on väga kerged ja mugavad. Need on varustatud meeldivalt puudutatavate tassidega, mis istuvad tihedalt kõrvade ümber, avaldamata neile survet. Ära karda valu ja väsimust! Lisaks võimaldab reguleeritav peavõru seadet veelgi oma vajadustele vastavaks kohandada. Samas näevad kõrvaklapid ülimalt moodsad ja stiilsed välja.

Foneng/BL50-Must/1

Bränd Foneng
Mudel BL50
Värv Must
Bluetooth 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Juht 40 mm
Vooluahela mudel JL6925D
RF võimsus KLASS 2 4 dBm
Muusika mängimise aeg u. kell 12
Vestluse ajal u. kell 10
Laadimisport Mikro-USB
Laadimisaeg u. 2-3 tundi
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles