Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng BL31 silikoonist juhtmevabad kaelarihmaga kõrvaklapid (mustad)

Foneng BL31 silikoonist juhtmevabad kaelarihmaga kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460894
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Silikoonist kaelapaelaga juhtmevabad kõrvaklapid Foneng BL31 (must)

Laske oma lemmiklauludel oma treening veelgi nauditavamaks muuta. Foneng BL31 kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti ja on väga mugavad. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse juhtmevaba edastuse ning sisseehitatud mikrofon võimaldab telefoniga vabalt rääkida. Märkimist väärib ka kõrvaklappide pikk tööaeg, mis ulatub 7,5 tunnini.

Foneng/BL31-Must/1

Kasutusmugavus

Kõrvaklapid on loodud teie mugavust silmas pidades. Need sobivad ideaalselt kõrvadesse ega kuku neist välja isegi siis, kui liigute palju ja tegelete spordiga. Lisaks on BL31-s kasutatud kvaliteetset silikooni, mis on katsudes pehme ja nahasõbralik. Kõrvaklappidel on ka sisseehitatud magnetid, mis muudavad nende kasutamise ja hoidmise palju lihtsamaks, vähendades samas ka sassi sattumise ohtu.

Foneng/BL31-Must/7

Kõrge helikvaliteet

Nautige igast treeningust veelgi rohkem naudingut. Kõrvaklapid BL31 pakuvad ülimat Hi-Fi helikvaliteeti. Tänu hoolikale disainile suudavad need pakkuda erakordset detailirohkust, kõrva meeldivaid keskmisi ja kõrgeid helisid ning sügavat ja võimsat bassi. Fonengiga avastate uuesti oma lemmiklaulud! BL31-l on ka sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab mugavalt telefoniga rääkida.

Foneng/BL31-Must/4

Bluetooth 5.0

Unustage tüütud ühenduse probleemid. Kõrvaklappides on kasutatud kaasaegset Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse edastuse, kõrgendatud mürakindluse ja madala energiatarbimise. Pole enam viivitusi ja ebapiisavat signaali kvaliteeti! Lisaks on tootel lai ühilduvus - see töötab suurepäraselt Androidi, iOS-i ja Windowsiga.

Foneng/BL31-Must/8

Pikk tööaeg

Te ei pea enam muretsema selle pärast, et kõrvaklapid saavad ootamatult tühjaks ja ei lase teil treeningu ajal lemmiklugusid kuulata. BL31 on varustatud vastupidava 120mAh akuga. Selle tööaeg ühe laadimisega on kuni 7,5 tundi! Fonengiga saate muusikat kuulata nii palju kui soovite.

Foneng/BL31-Must/6

Bränd Foneng
Mudel BL31
Värv Must
Bluetooth 5.0
Aku mahutavus 120 mAh
Tööaeg u. 7,5 tundi
Ühilduvus Android, iOS, Windows
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles