Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng BL126 TWS juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

Foneng BL126 TWS juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460876
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta TWS kõrvaklapid Foneng BL126 (must)

Kas otsite ideaalseid kõrvaklappe igaks päevaks? BL126 sobib teile ideaalselt! Tänu mahukale akule tagavad need pika tööaja ning kaasaegne Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ja kauakestva ühenduse. Lisaks on neid tänu läbimõeldud disainile väga mugav kanda.

Foneng/BL126-Must/6

Juhtmeta ühendus

Foneng BL126 on juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid, mis pakuvad tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale hõlpsat ühendust teie seadmetega. Lisaks võite häired unustada, kuna ühendus on stabiilne ja vastupidav. Lisaks rahuldab helikvaliteet ka kõige nõudlikumaid inimesi. Kõrvaklapid võivad töötada heliallikast kuni 10 meetri kaugusel, pakkudes liikumisvabadust muusika kuulamisel või telefonikõnede tegemisel.

Foneng/BL126-Must/1

Suure mahutavusega aku

Kõrvaklappide aku mahutavus on 37V/35mAh, mis võimaldab ligikaudu 7 tundi pidevat muusika taasesitust või kõnesid. Laadimisümbris seevastu on 3,7V/230mAh mahutavusega ning võimaldab laadida kõrvaklappe kuni 4 korda. Vidina laadimisaeg on orienteeruvalt 1 tund, nii et juba hetke pärast saate taas kuulata oma lemmiklugusid.

Foneng/BL126-Must/7

Suurepärane kvaliteet

Kõrvaklapid on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja on loodud nii, et need sobiksid mugavalt kõrvaga, põhjustamata valu isegi pikaajalisel kandmisel. Neil on ka kaks mürasummutusfunktsiooni, et vähendada taustamüra rääkimise või muusika kuulamise ajal. See tagab, et kuulete teist inimest alati suurepäraselt isegi rahvarohkes kaubanduskeskuses või rongijaamas.

Foneng/BL126-Must/8
Direktor Foneng
Mudel BL126
Bluetooth 5.3
Töökaugus 10 m
Mänguaeg kuni kella 7ni
Kõrvaklappide aku 37V/35mAh
Aku kate 3,7 V / 230 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg 1 tund
Korpuse laadimise aeg 2 tundi
Laadimisport Tüüp C
Värv Must
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles