Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Foneng BL08L TWS juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

Foneng BL08L TWS juhtmevabad kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Foneng
Kauba ID: 1460861
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Foneng BL08L TWS juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

Fonengi BL08L on juhtmevabad kõrvaklapid, mis on loodud mugavust ja funktsionaalsust silmas pidades. Need on varustatud suure akuga, mis tagab kuni 4,5-tunnise aku tööea. Veelgi enam, tänu nende kompaktsele suurusele mahutad need püksitaskusse ja võtad need igale reisile kaasa.

Foneng/BL08L-White/7

Stabiilne ühendus

Foneng kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, nii et võite unustada pideva ühenduse katkemise või nõrga signaali. Ühendus on stabiilne ja tagab selge heli.

Foneng/BL08L-White/3

Lihtne kasutada

Kõrvaklapid on ka kompaktse suurusega, mistõttu on neid lihtne taskus või seljakotis kaasas kanda. Veelgi enam, puutetundlikud juhtnupud võimaldavad teil muusikat esitada ja peatada, kõnedele vastata ja häälassistendi aktiveerida ilma telefoni taskust välja võtmata. See muudab kõrvaklappide BL08L kasutamise veelgi mugavamaks.

Foneng/BL08L-White/6

Rääkimiseks loodud

BL08L sobivad ideaalselt mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka telefonikõnede tegemiseks. Need on varustatud passiivse mürasummutusega, mis tagab kõne ajal selge helikvaliteedi. See tagab, et inimene, kellega räägite, kuuleb iga teie sõna isegi rahvarohkes jaamas või kaubanduskeskuses.

Foneng/BL08L-White/5

Suur aku

Foneng kõrvaklapid on varustatud suure 250 mAh akuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada 4,5 tundi. Lisaks saate hõlpsalt kontrollida nende laetuse taset. Kõik see teeb BL08L-st ideaalse lahenduse neile, kes hindavad kõrvaklappide igapäevasel kasutamisel mugavust ja funktsionaalsust.

Foneng/BL08L-White/2
Direktor Foneng
Mudel BL08L
Kõrvaklappide aku 3,7 V / 25 mAh
Aku kate 3,7 V / 250 mAh
Mänguaeg 4,5 h
Värv Valge
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles