Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Föön ENCHEN AIR 2 Plus

Föön ENCHEN AIR 2 Plus
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Enchen
Kauba ID: 1459202
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön ENCHEN AIR 2 Plus

Väsinud elektriseeritavatest juustest ja kõik, millest unistate, on läikiv, särtsuvaba soeng? Seda saate saavutada ENCHEN AIR 2 Plus fööniga. Tootel on võimas mootor ja see võimaldab kiiresti kuivatada juukseid kuuma või jaheda õhuga ilma asjatut müra tekitamata. Veelgi enam, see hoiab püsivat temperatuuri ja ioniseerib õhku, nii et saate ilma täiendavat kosmeetikat kasutamata saavutada pehmed ja siledad juuksed! Kokkupandav disain võimaldab kuivatit mugavalt hoiustada või peaaegu igale reisile kaasa võtta.

Juuksed näevad välja nagu salongist välja tulnud

Nüüd näevad teie juuksed välja nagu need oleks äsja stilisti poolt kujundatud! ENCHEN AIR 2 Plus ioniseerib õhu kuivamisel, võimaldades miljonitel negatiivsetel ioonidel settida juuste pinnale, muutes need hüdreeritud, siledamaks ja paremini juhitavaks. Negatiivsed ioonid neutraliseerivad positiivsete mõju, nii et juuksed lakkavad elektriseerumisest ja võivad lõpuks igas olukorras täiuslik välja näha.

Juuste kohene kuivatamine

Mis teeb ENCHEN AIR 2 Plusi nii tõhusaks? Föön on varustatud võimsa 1800 W mootoriga, mis annab võimsa juga, mis suudab teie juuksed väga lühikese ajaga kuivatada. Lisaks pöörleb fööni otsik 360°, muutes igale salgule ligipääsu lihtsamaks. Pikkade juuste kuivatamiseks kulub vaid umbes 5-10 minutit, et saada terve ja niisutatud välimus kuni otsteni välja! Kui olete stiilimise lõpetanud, kasutage nuppu Cool Shot – külm õhk paneb teie juuksed veelgi särama!

Kuiv, kuid mitte liialdatud

Föön ENCHEN AIR 2 Plus muudab teie juuste igapäevase hooldamise lihtsamaks ja hoiab nende ideaalset seisukorda! Kuidas on see võimalik? Nutikas süsteem hoiab temperatuuri ühtlasel tasemel ja kui temperatuur tõuseb üle oodatud taseme, lülitub seade automaatselt välja. See lahendus hoiab ära fööni ülekuumenemise ning mis peamine – tagab, et liiga kõrge temperatuur juukseid ei kuivataks.

Lisamugavused

Tasub ära märkida mõned detailid, mis muudavad ENCHEN AIR 2 Plusi kasutamise nii lihtsaks. Spetsiaalselt disainitud õhuvõtuava hoiab ära juuste sassi sattumise ning tänu kokkupandavale disainile ei tekita fööni transportimine ja hoidmine Sulle vähimatki probleemi. Föön on tõeliselt kerge (450 g) ja sellel on 1,8 meetri pikkune juhe, mis tagab Sulle täieliku mugavuse kuivatamisel. Lisaks muudab kvaliteetsete materjalide kasutamine kuivati kasutamise ohutuks ning põletusohtu praktiliselt puudub.

Kaasas

  • Föön x 1
  • Asendusdüüs (kontsentraator) x 1
  • Kasutusjuhend x 1
Tootja ENCHEN
Mudel AIR 2 Plus
Kaal 450 g
Mõõtmed 162 x 80 x 252 mm (ilma otsikuta) 187 x 80 x 252 mm (koos otsikuga)
Hinnatud jõud 1800 W
Nimipinge 220 V
Kaabli pikkus 1,8 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles