Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FM-modulaatorid Savio TR-15

FM-modulaatorid Savio TR-15
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1454553
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autosaatja TR-15 on multifunktsionaalne seade, mis on varustatud Bluetooth 5.3-ga. Protsessor võimaldab mängida oma lemmikmuusikat juhtmevabalt. Käed-vabad funktsiooni kombinatsioon tipptasemel mikrofoniga tagab kõnede ajal parima kvaliteedi. Quick Charge 3.0 tehnoloogia võimaldab teil nutitelefoni või muid seadmeid kiiresti laadida. Saatjal on ka LED-ekraan ja täiendav bassivõimenduse funktsioon. See annab esitatavatele lugudele ainulaadse kvaliteedi ja heli. Lisatud USB-pordiga saate ühendada välise allika helifailidega.

Bluetooth 5.3

TR-15 autosaatja kasutab Bluetoothi versiooni 5.3. See variant tagab stabiilse ühenduvuse ja parema helikvaliteeti, vähendades häireid ja parandades leviulatust võrreldes vanemate Bluetoothi versioonidega.

Käed-vabad funktsioon

TR-15 võimaldab teil juhtida sissetulevaid kõnesid, kaotamata fookust teel. See parandab oluliselt mugavust ja ohutust sõidu ajal.

Bassivõim

Bassivõimendus on sisseehitatud efekt, mis suurendab madala sagedusega heli intensiivsust. See on võrreldav ekvalaiseriga, kuid piirdub helispektri madalaima otsa võimendamisega. See funktsioon sobib suurepäraselt dünaamilise muusika kuulamiseks.

Kiire laadimine

Saatja toetab Quick Charge 3.0 laadimist USB-A pordist. See tehnoloogia võimaldab laadida seadmeid kuni neli korda kiiremini kui üldiselt saadaolevad standardid. Lisaks saaks moodsa USB-C pistiku maksimaalse pingega 2,4A. Nende funktsioonide abil kulutate laadimisele vähem aega ja olete valmis kiiremini teele asuma!

USB-A muusika taasesitus

Seadmel on USB-A multimeediumipistik, mis võimaldab ühendada väliseid draive kuni 64 GB.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles