Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FM-modulaatorid Savio TR-14

FM-modulaatorid Savio TR-14
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1454552
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autosaatja TR-14 on multifunktsionaalne seade, mis on varustatud Bluetooth 5.0 ja täiustatud ENC (Environmental Noise Cancellation) tehnoloogiaga. See vähendab müra, summutades tarbetuid taustmüra, parandades oluliselt vestluste kvaliteeti. Muusikaprotsessor võimaldab mängida oma lemmiklugusid suurepärase kvaliteediga.

Saatjal on Micro SD multimeediumisisend ja AUX liiniväljund. Samuti on see varustatud kahe kiirlaadimisväljundiga, mis toetavad Quick Charge 3.0 ja Power Delivery 3.0, nii et saate oma nutitelefoni või tahvelarvutit kiiresti laadida. Valgustatud rõngas koos värvivalikuga sulandub seadme ideaalselt iga auto interjööri.


Bluetooth 5.0


TR-14 autosaatja on varustatud Bluetooth 5.0-ga. See moodul tagab stabiilse ühenduvuse, pakkudes ka kaks korda suuremat edastuskiirust ja paremat leviulatust võrreldes vanemate Bluetoothi versioonidega.


Käed-vabad funktsioon


Savio TR-14 võimaldab teil juhtida sissetulevaid kõnesid, kaotamata fookust teel. See suurendab oluliselt teie mugavust ja ohutust sõidu ajal.


Bassivõim

Bassi võimendus on sisseehitatud efekt, mis võimendab madalaid sagedusi. See on võrreldav ekvalaiseriga, kuid piirdub üheribalise võimendusega madalas sagedusalas. See funktsioon sobib suurepäraselt dünaamilise muusika kuulamiseks.


Power Delivery 3.0 / Quick Charge 3.0


Power Delivery 3.0 ja Quick Charge 3.0 on tehnoloogiad, mis võimaldavad laadida seadmeid kuni neli korda kiiremini kui tavaline laadimine. Nii kulutate laadimisele vähem aega ja olete valmis kiiremini teele asuma!


ENC funktsioon


ENC (Environmental Noise Cancellation) on funktsioon, mis summutab ümbritsevat müra telefonikõnede ajal. Selle funktsiooni kombinatsioon koos pöörleva mikrofoniga tagab, et telefonitoruga helistaja kuuleb teie selget häält, olenemata sellest, kas vestlete sõidu ajal või rahvarohkes parklas.


AUX OUT / Micro SD pesa


Autosaatjal TR-14 pole ainult juhtmevabad funktsioonid, kuna see on varustatud AUX-OUT pordiga, tänu millele saate ühendada saatja oma auto AUX-IN pesaga ja nautida kadudeta helikvaliteeti. Seadmel on ka pesa Micro SD kaardi jaoks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles