Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FlySky FS-G7P+R7P saatja + vastuvõtja komplekt

  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid FlySky
Kauba ID: 1457562
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Määra saatja + vastuvõtja FlySky FS-G7P+R7P

Kas olete kaugjuhtimispuldi mudelite fänn? Kas teil on auto, paat või robot? Hankige FlySky FS-G7P+R7P komplektiga rohkem kontrolli. Saatjal ja vastuvõtjal on kahesuunaline side, nii et saate oma mudeli andmeid reaalajas lugeda. Saatjal on mugav, intuitiivne liides ja C-tüüpi andmeport. Võimas toiteallikas tagab kuni 10 tundi tööaega.

Laialdane funktsionaalsus

Võimas kiip pakub palju kasulikke funktsioone. Kahesuunaline side võimaldab mudelist andmeid üle kanda. See sisaldab teavet aku pinge, kiiruse, temperatuuri või pinge kohta. Veelgi enam, saate juurdepääsu ka mikseri programmeerimisele, sealhulgas roolisegistile või 4WS-ile.

Mugav

Saatja on läbimõeldult disainitud kasutaja mugavust silmas pidades. Sellel on iselukustuvad lülitid, pöörlevad nupud, viiesuunaline lüliti või lähtestusnupud. Veelgi enam, kasutajaliides on kujundatud nii, et saate seda kasutama hakata, ilma et peaksite keerulisi seadistusi õppima. Liides on saadaval kahes keeles – inglise ja hiina keeles.

Tõhus toiteallikas

Kas veedate pikki tunde oma lemmikpuldi mudeliga? Ärge muretsege, et saatja töötab lühikest aega! FC-G7P toiteallikaks on 4 AA patareid (1,5 V) või 2S laetav aku. See võimaldab saavutada kuni 10 tundi pidevat tööd, nii et te ei pea tegema ootamatuid pause.

C-tüüpi andmeport

Saatja on varustatud C-tüüpi andmepordiga. See võimaldab tarkvaravärskendusi, välist toiteallikat ning toetab selliseid mänge ja simulaatoreid nagu VRC, F1 2018/2019, SANS, Spinning Tire ja Eurocar.

Rohkem võimalusi

FlySky Assistant 3.0 rakendust kasutades on teil juurdepääs tarkvarauuendustele, mudeliandmete salvestamisele ja kopeerimisele. FS-G7P saatja ühildub ka FS-R4P, FS-R4B, FS-R7P, HW-709, HW-711 ja teiste ANT-protokolli kasutavate vastuvõtjatega.

Direktor FlySky
Mudel FS-G7P+R7P
kanalid 7
Mudelid Auto, paat, robot
Juhtmeta sagedus 2,4G
Edastamise võimsus <20 dBm
Juhtmeta protokoll ANT
Vahemik >300 m (maapinnal)
Kanali eraldusvõime 4096
Toiteallikas 1,5AA x 4 või 2S
Laadimisport Mitte keegi
Madalpinge alarm <4,2V/7,2V
Antenni tüüp Sisseehitatud, ühekordne
Andmeport Tüüp C
Temperatuuri vahemik -10 ℃ - +60 ℃
Niiskuse vahemik 20–95%
Veebivärskendus Jah
Värv Must
Mõõtmed 136,4 x 111,8 x 197,5 mm
Kaal 305 g
Sertifikaadid CE, FCC ID: N4ZG7P00

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles