Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FlySky Elysium EL18 saatja + TMR vastuvõtja komplekt

FlySky Elysium EL18 saatja + TMR vastuvõtja komplekt
Laos
  • 338.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 113 €
Kaubamärgid FlySky
Kauba ID: 1460051
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FlySky Elysium EL18 saatja + TMR vastuvõtja komplekt

FlySky komplekt koosneb EL18 saatjast ja TMR vastuvõtjast. See on varustatud 18-32 kanaliga. See võimaldab kohandada pulkade ja juhtnuppude tööd ning hõlpsasti loetav 3,5-tolline ekraan kuvab seadme töö kohta kõige olulisemat teavet. Saatjal on täiustatud toitehaldusmoodul, samuti muljetavaldav stabiilsus, kiirus ja pikem ulatus (kuni 3500 meetrit), mida võimaldab uuendatud AFHDS3 protokoll. Suure jõudlusega antennid vastutavad ka usaldusväärse signaali eest. Mõlemad komponendid töötavad sagedusalas 2,4 GHz. Komplekt sobib muuhulgas võidusõidudroonide, lennukite, purilennukite ja rootorlennukite jaoks.

Uuendatud protokoll

Kõige tähelepanuväärsem on FlySky AFHDS 3 (3rd Generation Digital Frequency Agility System) sagedusprotokoll, mis ühildub reaalajas ühe- ja kahesuunalise pakettülekande ning läbipaistvate andmevoo režiimidega, kasutades uut 2,4G kiipi. Saate kohandada oma RF-kaugjuhtimissüsteemi, et saavutada oma unistuste kaugjuhtimiskaugus kuni 3000 meetrit. Saate seda teha, määrates RF-edastuskanalite arvu ning konfigureerides häiretevastased ja edastuslatentsusnõuded.

Kergesti loetav ekraan

EL18 on varustatud 3,5-tollise IPS puuteekraaniga, suure heledusega ja kõrge tundlikkusega. Lisaks on saatja varustatud USB-C liidesega ja toetab otseühendust DCL-i, DRL-i ja Phoenix RC-ga (USB kaudu). Sellel on ka täiendatud toitehaldusmoodul ja raadiosageduslik võimsus ulatub 2 W-ni.

Mugav funktsioonide juhtimine

EL18 kasutab EdgeTX süsteemi koos sisseehitatud FlySky RC tehnoloogiaga. Mida see praktikas tähendab? Kasutajad saavad FlySky algsete funktsioonide põhjal kohandada veelgi rohkem funktsioone. Lisaks töötab saatja uusimate FlySky RF-moodulitega, mis võimaldab RF-mooduli parameetreid kaugkonfigureerida. Lisaks võimaldab jadaport nautida kohest sidet RF-mooduli ja saatja vahel.

Funktsionaalsus ja mugavus

Vastupidav hallvarda kinnitusklamber on pika kasutuseaga, mis ulatub 100 000 kasutuskorrani. Reguleerida saab nii vasakut kui ka paremat gaasihoova kanalit. Samuti saate hõlpsalt reguleerida hõõrdejõudu. Samuti saate kinnitusklambrit vastavalt oma vajadustele kohandada. See pole veel kõik – EL18 saatjal on sisseehitatud kolmanda põlvkonna FRM301 RF-moodul ja see toetab mitut RF-sideprotokolli. See kohandub turul olevate peamiste RF-moodulitega, mille võimsus ulatub 2W-ni. Seade toetab CRSF2 protokolle ja CRSF RF moodulit. See võib töötada enamiku kolmanda põlvkonna AFHDS-vastuvõtjatega.

TMR vastuvõtja

TMR mudel on kompaktne kahe antenniga vastuvõtja, mis töötab sagedusel 2,4 GHz. Selle mõõdud on vaid 16 x 12 x 2 mm ja kaal vaid 0,9 g Kasutab kaasaegset AFHDS3 protokolli ning ühildub EL18 ja FS-PL18 saatjatega. See toetab RSSI toiteindikaatorit ning PWM, PPM, i.BUS ja S.BUS väljundsignaale.

Läbimõeldud disain

Oma võluva punase värviga EL18 saatja disain meeldib paljudele kasutajatele. Kattekiht on optimeeritud ja täiustatud galvaniseerimisprotsessi tulemus. Korpus on metallist ja pinnal on akrüültekstuur. Veelgi enam, käepideme ergonoomiline disain ja seadme üllatavalt kerge kaal muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks.

Sisaldab:

  • Flysky Elysium EL18 x1 saatja
  • PMR vastuvõtja x1
  • USB laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja FlySky
Saatja mudel EL18
Ühilduvus Klassikalise versiooni vastuvõtjad nagu FTr10 või FTr16 jne.
Täiustatud versiooni vastuvõtjad, nagu FTr8B, FTr12B või TMR (kaasas) jne.
Ühilduvad mudelid Võidusõidudroonid, lennukid, purilennukid, rootorlennukid
Kanalite arv 18 kanalit siseruumide RF jaoks
32 kanalit väliste raadiosageduste jaoks
Juhtmeta sagedus (RP) 2,4 GHz ISM
2,4 GHz protokoll AFHDS 3
Võimsus 20 dBm (max)
Antenn Kaks (sisseehitatud antenn + väline pöörlev antenn)
Sisendvõimsus 2x 18650 (liitiumioonaku)
Töövool 400 mA/4,2 V
Andmete väljund USB-C
Laadimisport USB-C
Luba 4096
Ekraan IPS värviline puuteekraan eraldusvõimega 320 x 480.
Vahemik Kuni 3500 m (vahemaa õhus ilma häireteta)
Veebivärskendus Jah
Töötemperatuur -10 ℃ kuni 60 ℃
Niiskuse vahemik 20% kuni 95%
Ekraan Jah, puutetundlik ekraan, värviline, 3,5 tolli
Mõõtmed 205 x 183,7 x 82,9 mm
Kaal 726 g
Sertifikaadid CE, FCC ID: 2A2UNEL1800, UKCA
Värv Punane
Vastuvõtja mudel PMR
Ühilduvus EL18, FS-PL18
Juhtmeta sagedus 2,4 GHz ISM
Protokoll AFHDS 3
Antenn Kahekordne
Sisendvõimsus 3,5-9 V
RSSI Toetatud
Väljundsignaal PWM/PPM/i.BUS/S.BUS väljund
Töötemperatuur -10 ℃ kuni 60 ℃
Niiskuse vahemik 20% kuni 95%
Veebivärskendus Jah
Mõõtmed 16 x 12 x 2 mm
Kaal 0,9 g
Sertifikaadid CE, FCC ID: N4ZTMR000

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles