Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FLOVES RFCD-8106 meeste trimmer

FLOVES RFCD-8106 meeste trimmer
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid FLOVES
Kauba ID: 1462676
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Keha trimmer FLOVES RFCD-8106 meestele.

RFCD-8106 trimmer on loodud spetsiaalselt meestele ja pakub igakülgset kehahooldust. Seda saab kasutada intiimpiirkonna, kaenlaaluste ja rindade täpseks korrigeerimiseks. Pehmed ja ohutud keraamilised terad vähendavad märkimisväärselt sisselõigete, sissekasvanud karvade ja ärrituse ohtu, et saavutada suurepärased tulemused. IPX7 veekindluse reitinguga saate seadet ilma probleemideta kasutada duši all. LED-indikaatorid annavad teavet tööoleku kohta. Komplekt sisaldab tarvikuid mugavaks kasutamiseks.

Flavs/RFCD-8106/9

Tõhus jõudlus

Seadme FLOVES täiustatud, pehmed ja ohutud keraamilised terad võimaldavad tundlike piirkondade, nagu kubeme, täpset kärpimist. Keeruline disain vähendab oluliselt sisselõigete, sissekasvanud karvade ja ärrituse ohtu, pakkudes tõhusat ja ohutut kehahooldust. Vaatamata suurele efektiivsusele töötab seade üsna vaikselt. Soovitatav on kasutada komplekti kuuluvat teraõli enne ja pärast iga kasutuskorda.

Lilled/RFCD-8106/7

Ohutu kasutamine

RFCD-8106-l on LED-ohutusindikaator ja IPX7 veekindluse sertifikaadiga trimmer on mõeldud nii märjaks kui ka kuivaks kasutamiseks. Ükskõik, kas vajate kiiret ja õrna silitamist või põhjalikku hooldust, saate seadet duši all ilma probleemideta kasutada.

Lilled/RFCD-8106/1

Pikk tööaeg

RFCD-8106 trimmer on varustatud 800 mAh liitiumpolümeerakuga, mis tagab pika tööaja. See võimaldab teil keskenduda hooldusele, muretsemata laadimise katkestuste pärast. Seadme energia taastamiseks kulub vaid umbes 90 minutit.

Lilled/RFCD-8106/6

Sisaldab:

  • Trimmer x1
  • Dokk x1
  • Kammi kinnitus x1
  • USB laadimiskaabel x1
  • Puhastushari x1
  • Õli x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja ARMASTUS
Mudel RFCD-8106
aku tüüp liitium-ioon
Aku mahutavus 800 mAh
Laadimisaeg umbes 90 minutit
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles