Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FLOVES 2in1 pardel ja nina trimmer

FLOVES 2in1 pardel ja nina trimmer
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid FLOVES
Kauba ID: 1456790
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

2in1 raseerija ja trimmer FLOVES

Hoolitse oma atraktiivsuse eest FLOVES 2-in-1 seadmega, mis koosneb habemenuga ja ninakarvade trimmerist. Vastupidavad terad, juhtmevaba mugavus ja mitmekülgsus – kõik, mida vajate täiusliku välimuse saavutamiseks. Võimas aku on mõeldud 120 minutiks kasutamiseks ning seadme puhastamine ja hooldus ei häiri teid. Pakendist leiate ka praktilisi tarvikuid.

Flaves/HF-8988/7

Korduvkasutatav

Naudi mitte ainult mugavat habeme kujundamist ja tõhusat soovimatute kehakarvade eemaldamist, vaid ka nina- või kõrvakarvade täpset trimmimist. Seade FLOVES 2-in-1 on mugav ja praktiline lahendus, mis säästab ruumi vannitoas ja muudab koristamise lihtsamaks kui kunagi varem.

Flaves/HF-8988/6

Juhtmevaba töö

Kauakestva akuga FLOVES võib töötada kuni 120 minutit – piisavalt kaua, et keskenduda täpsele lõikamisele ja kujundamisele. Lisaks võimaldab aku taseme indikaator jälgida pardli hetkeseisundit. Energia taastamiseks kulub vaid umbes 90 minutit laadimist.

Flaves/HF-8988/4

Asendamatu ese reisikotis

FLOVES pardel on varustatud reisiluku funktsiooniga, mis hoiab ära juhusliku aktiveerimise transpordi ajal. Seadme avamiseks või lukustamiseks hoidke lihtsalt toitenuppu 3 sekundit all, tagades reisimise ajal maksimaalse ohutuse ja mugavuse.

Flaves/HF-8988/5

Puhastamine probleemideta

Hoolduskomplekti puhtana hoidmine ei tekita probleeme. Lihtsalt loputage seda jooksva vee all. Lisaks leiate komplektist spetsiaalse harja, mis aitab põhjalikult eemaldada mustuse teradelt ja raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Nii saate olla kindel, et seade on alati uuesti kasutusvalmis.

Flaves/HF-8988/2

Sisaldab:

  • Raseerija x1
  • Ninakarva trimmer x1
  • Puhastushari x1
  • Kammi kinnitus x3
  • Laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja ARMASTUS
Mudel HF-8988
Laadimisaeg 90 minutit
Töötunnid 120 minutit
Teine reisilukk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles