Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega FW-508 (roosa)

FairyWill sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega FW-508 (roosa)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1462280
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill Sonic hambahari koos lisade komplekti ja ümbrisega FW-508 (roosa)

Hoolitse oma suuhügieeni eest ja avalda muljet kauni naeratusega. ADA heakskiidetud FairyWill FW-508 Sonic hambahari töötab 40 000 p/min ja sellel on valida 5 režiimi vahel. Sellel on ka nutikas 2-minutiline taimer ja see on IPX7 veekindel. Sellel on pikk tööaeg, umbes 4 tunni pärast on seade täielikult laetud. Komplektis on 8 vahetatavat harjapead ja ümbris lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/4

Põhjalik puhastus

FW-508 sonic hambahari eemaldab tõhusalt isegi kõige tõrksamad plekid ja jõuab kergesti kohtadesse, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu. Kõrgsageduslikud vibratsioonid tagavad põhjaliku ja kiire puhastamise. Kõik see muudab FairyWilli abil lihtsaks bakteritest, toidujäätmetest ja muudest saasteainetest vabanemise.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/7

Nutikas taimer

Sa ei pea hammaste pesemisel silma peal hoidma – hambahari FW-508 hoolitseb selle eest sinu eest! Seade on varustatud nutika taimeriga, mis iga 30 sekundi järel väikese pausiga tuletab meelde kammitava ala vahetamise vajadust. 2 minuti pärast lülitub seade automaatselt välja. Nii võid olla kindel, et pesed hambaid nii kaua kui vaja!

Fairywill/FW-508-Pink-plus/6

5 töörežiimi

Hambahari on loodud vastama kasutajate erinevatele vajadustele. See pakub kuni 5 režiimi, mille hulgast leiate kindlasti endale sobiva. Polish võimaldab teil hambaid poleerida ja Whiteness valgendab neid. Massaaž tagab igemete õrna massaaži. Clean sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks – tagab põhjaliku ja tõhusa puhastuse. Sensitive sobib tundlike hammastega inimestele.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/3

Veekindel IPX7

Harjake hambaid vannis või duši all muretult. Hambahari on IPX7 veekindel – isegi kui selle pritsida, ei juhtu midagi hullu! Seadet saab pesta ka jooksva vee all. Kasutage seda võimalust, et hoida seda pikka aega suurepärases seisukorras ja vältida kahjulike mikroobide levikut.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/9

Kaasas asendusdüüsid

Komplektis on 8 asendushambaharjapead – võid need endale jätta või vabalt valitud pereliikmega jagada. DuPont W-kujulised nailonharjased sobivad ideaalselt teie hammastele ja võimaldavad teil põhjalikult puhastada ka raskesti ligipääsetavad kohad. Hambaharja optimaalse toimimise tagamiseks peaksite harjapead vahetama iga 3 kuu järel. Kuid te ei pea seda meeles pidama – teatud aja möödudes hakkavad spetsiaalsed sinised harjased tuhmuma, tuletades seda teile meelde.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/2

Pikk tööaeg

Ärge kartke oma hambaharja liiga sageli laadida. Selle täielikuks laadimiseks kulub umbes 4 tundi. Täielikult laetud seade võib vastu pidada umbes 30 päeva. Hambaharja pikk tööiga koos selle kompaktse suuruse, kerge kaalu, USB-laadimise ja 110–240 V ühilduvusega tähendab, et saate seda hõlpsalt liikvel olles kasutada. See ei võta teie kohvris liiga palju ruumi ja pakub mugavust.

Sisaldab:

  • Sonicu hambahari x1
  • Asendusotsak x8
  • Kaitsekork x2
  • Juhtum x1
  • USB laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja FairyWill
Mudel FW-508
Toiteallikas 3,7 V alalisvoolu
Materjal ABS/TPE
Pinge 110–240 V
Harjased Dupont nailon
Energiatarve 1-1,8 W
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Veekindel IPX7
Värv Roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles