Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-P80 sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (must)

FairyWill FW-P80 sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456917
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill P80 Sonic hambahari koos harjapea ja korpusega

Hoolitse oma suuhügieeni eest, riskimata emaili ja igemete kahjustamist. FairyWill P80 Sonic hambahari tagab võimsa puhastuse ja sellel on spetsiaalne andur, mis annab märku, kui harjate liiga kõvasti. Samuti pakub see 5 režiimi ja nutikat taimerit. Seade on IPX7 veekindel ja sellel on sisseehitatud aku. Komplektis on 8 asenduskinnitust ja praktiline kohver.

Fairyville/6EUFWP80BKH68/8

Tõhus puhastus

Seade tekitab kuni 40 000 vibratsiooni minutis, mis tagab kiire ja põhjaliku puhastamise ka raskesti ligipääsetavates suupiirkondades, kuhu traditsiooniline hambahari ei ulatu. See tuleb toime isegi tõrksate plekkide ja naastudega. Veelgi enam, täiustatud mootor muudab P80 märkimisväärselt vaikseks – pole vaja muretseda häiriva müra pärast!

Fairyville/6EUFWP80BKH68/7

Nutikad lahendused

Te ei pea enam mõtlema, kui kaua peaksite hambaid pesema. Hambahari on varustatud spetsiaalse taimeriga, mis iga 30 sekundi järel väikese vibratsioonipausiga tuletab meelde puhastatava ala vahetamise vajadust. 2 minuti pärast lülitub seade automaatselt välja. P80-l on ka täpne rõhuandur. Kui see tuvastab, et surute harja liiga tugevalt vastu hambaid, süttib punane LED ja vibratsiooni sagedus väheneb. See aitab vältida emaili ja igemete kahjustamist.

Fairyville/6EUFWP80BKH68/2

5 töörežiimi

Hambahari on loodud vastama kasutajate erinevatele vajadustele. Saate valida ühe 5 töörežiimist, mis erinevad vibratsiooni sageduse poolest. Valge režiim aitab hambaid valgendada, samal ajal kui poleerimisrežiim muudab hammaste poleerimise lihtsamaks. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks ning tagab põhjaliku ja tõhusa puhastuse. Massaažirežiim tagab igemete õrna massaaži. Sensitive on soovitatav algajatele ja tundlike hammastega inimestele.

Fairyville/6EUFWP80BKH68/1

Kaasas 8 pead

Selleks, et teie hambahari töötaks tõhusalt ja takistaks bakterite kasvu, peate harjapead regulaarselt vahetama. FairyWill teeb selle kõik lihtsaks! Komplektist leiate 8 vahetatavat otsikut, mis peavad vastu kuni 2 aastat. Ta saab neid jagada teiste pereliikmetega, et ka nemad saaksid hambaharja kasutada. Kas olete mures, et unustate pead vahetada? Ära tee seda! Kui aeg kätte jõuab, hakkavad harjased tuhmuma, tuletades meelde nende väljavahetamist.

Fairyville/6EUFWP80BKH68/5

Veekindel

FairyWill P80 hambaharjal on võrreldes konkurentidega ka IPX7 veekindluse reiting. Seetõttu saate seda ilma probleemideta kasutada duši all või vannis. Isegi lühiajaline kokkupuude veega ei kahjusta seda. Võib ka pesta ja puhastada. See mitte ainult ei hoia seda kauem heas seisukorras, vaid vähendab ka bakterite kasvu ohtu.

Feyaville/6EUFWP80BKH68/4

Pikk tööaeg

Seda ei piira ükski juht. P80 annab teile praktiliselt piiramatu traadita vabaduse. Sellel on laetav aku, mis kestab täislaadimisel kuni 25 päeva. Seadme laadimine võtab vaid 2 tundi. Juhtmeta kaasaskantava disaini ja pika aku tööeaga saate selle hambaharja endaga kaasa võtta kõikjale, isegi puhkusele. Kaasasolev hoidik teeb transportimise lihtsaks.

Fairyville/6EUFWP80BKH68/9

Kasti sisu:

  • Sonic hambahari
  • Asenduspead x8
  • Hoidja
  • Laadimiskaabel
Bränd FairyWill
Mudel FW-P80
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Müratase ca. 60 dB
Tööaeg Kuni 25 päeva
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Töötemperatuur 0-50°C
Tööpinge 3,7 V
Õlu nailon
Sisendpinge 5V DC
Hinnatud jõud 2 W
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles