Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-P11 sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (must)

FairyWill FW-P11 sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (must)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456711
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hambahari FairyWill P11 Sonic

Hoolitse oma hammaste eest ja naudi lumivalget naeratust! FairyWill P11 Sonic hambahari puhastab teie hambad põhjalikult võimsa Maglevi mootori ja 3 valitava režiimiga. Sellel on ka pikk aku tööiga, kuni 30 päeva. Komplektis on ka hoidik ja 8 asenduspead.

Fairyville/FWP11/8

Tõhus puhastus

See hambahari on varustatud võimsa mootoriga, mis töötab puhastusrežiimis kuni 31 000 vibratsiooni minutis. See tähendab, et see eemaldab mustuse ja plekid kiiresti ja tõhusalt. Samuti puhastab see põhjalikult hammastevahelised ruumid. See suudab puhastada igemete ümbrust 10 korda tõhusamalt kui tavaline hambahari ja kolm korda tõhusamalt kui elektriline hambahari. Samuti ei pea jälgima, millal hambaid pesed. Nutikas taimer tuletab iga 30 sekundi järel meelde pesuala vahetamist. 2 minuti pärast peatub hari automaatselt.

Fairyville/FWP11/6

Kaasas asenduspead

P11 saate kasutada mitte ainult teie, vaid ka teie pere. Komplektis on 8 asenduspead, mida saad kinkida oma lähedastele või jätta endale varuks. Parema hügieeni tagamiseks ja bakterite kasvu vältimiseks ärge unustage aeg-ajalt pead vahetada.

Fairyville/FWP11/5

Saate valida 3 režiimi vahel

Valige 3 režiimi hulgast ja kohandage puhastusfunktsioone vastavalt oma vajadustele. Puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Õrn režiim on soovitatav algajatele ja tundlike hammastega inimestele. Režiim "Massaaž" tagab igemete õrna massaaži ja tõhusa puhastamise.

Fairyville/FWP11/1

Saate temaga kaasas olla peaaegu kõikjal

Kas lähete puhkusele või ärireisile? Tooge oma sonic hambahari! Mugavaks ja ohutuks transportimiseks on see kompaktses mattümbrises. Sellesse mahub hõlpsasti hambahari ja kaks harjapead, mis tähendab, et see sobib ideaalselt ka paaridele.

Fairyville/FWP11/3

Pikk tööaeg

Jäta hüvasti sagedaste hambaharjade vahetamisega! P11-l on laetav aku, mis kestab täislaadimisel kuni 30 päeva. Laadimine võtab aega vaid 2 tundi – saate selle ühendada mitte ainult laadijaga, vaid USB-pordi kaudu ka toitepanga või isegi sülearvutiga.

Fairyville/FWP11/7

Elegantne välimus

Hambahari ei erista mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka muljetavaldava disaini poolest. Sisseehitatud käepide sobib ideaalselt kätte ja on mõeldud seadme erinevate osade kaitsmiseks saastumise eest. P11 on tõeliselt elegantne ja selle disain on võitnud ka Red Dot 2020 auhinna.

Fairyville/FWP11/4

Paki sisu:

  • Sonic hambahari
  • Asenduspead x8
  • Hoidja
  • USB laadimiskaabel
  • juhiseid
Tootja FairyWill
Mudel FW-P11
Värv Must
Töötemperatuur 0-50°С
Tööpinge 3,7 VDC
Materjal (harjased) Nailon
Sisendpinge 5V DC
Hinnatud jõud 0,7-1,8 W
Veekindel IPX7
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles