Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-P10 sonic hambahari

FairyWill FW-P10 sonic hambahari
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1459215
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW-P10 Sonic hambahari

Kas unistad tervetest hammastest ja ilusast naeratusest? FairyWill FW-P10 Sonic hambahari aitab teil selle unistuse ellu viia! Selle abiga hoolitsete igakülgselt oma suuhügieeni eest ja vabanete isegi tõrksatest plekkidest. Seade pakub nutikat taimerit ja kuni 5 režiimi ning on ka väga vaikne. Komplekti kuulub ka 4 asendusotsikut, 2 keelekaabitsat ja kandekott.

Fairywill/FW-P10-Black/2

Jäta mustusega hüvasti

Sonic-hambahari võimaldab teil hambaid puhastada palju põhjalikumalt kui tavaline hambahari. Seade tekitab kõrgsageduslikke vibratsioone, tekitades arvukalt mikromulle, et puhastada põhjalikult kõik suupiirkonnad, sealhulgas raskesti ligipääsetavad kohad. Nii on lihtne vabaneda toidujääkidest, jääkidest või kohviplekkidest! Veelgi enam, kvaliteetne mootor ja metallist võll vastutavad hambaharja usaldusväärse ja tõhusa töö eest.

Fairywill/FW-P10-Black/1

Nutikas taimer

Te ei pea enam mõtlema, kas pesete hambaid nii kaua, kui vaja. Hambahari FW-P10 on varustatud nutika taimeriga – iga 30 sekundi järel vibreerib lühike paus, mis tuletab meelde puhastatava ala vahetamist ning 2 minuti pärast lülitub see automaatselt välja. See muudab õigete harjumuste kujundamise lihtsaks!

Fairywill/FW-P10-Black/4

Valikus on 5 puhastusrežiimi

Valige 5 saadaoleva harjamisrežiimi hulgast ja kohandage oma hambaharja toimimist vastavalt oma vajadustele. Puhastusrežiim tagab vibratsioonisageduse kuni 40 000 vibratsiooni minutis – prahi kiireks ja tõhusaks eemaldamiseks. Valge värv muudab hammaste valgendamise lihtsamaks ning lakk võimaldab hambaid poleerida. Sensitive sobib algajatele ja Massage pakub õrna igemete massaaži.

Fairywill/FW-P10-Black/5

Kaasas lisatarvikud

Selles komplektis on 4 asendushambaharjapead – jagage neid lähedastega või hoidke varuks! Neid eristavad kvaliteetsed DuPont harjased, mis on hammastele ohutud ega kahjusta emaili. Pakendist leiate ka 2 roostevabast terasest keelekaabitsat. See aitab sul oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolt kanda!

Fairywill/FW-P10-Black/3

Alati käepärast

Kas plaanite mitmepäevast reisi? Võtke oma FW-P10 hambahari kaasa! Komplekti kuulub praktiline kandekott lihtsaks transportimiseks. Sellel on ruumi ka kahele lisaseadmele – ideaalne, kui reisite koos sõbraga. Ärge koonerdage hea suuhügieeniga, kui olete liikvel: FairyWilli hambahari viib teid peaaegu kõikjale!

Fairywill/FW-P10-Black/7

Kasti

  • Sonic hambahari
  • Asendusotsak x4
  • Keelekaabits x2
  • Juhtum
Bränd FairyWill
Mudel FW-P10
Värv Must
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 vibratsiooni minutis.
Tööpinge 3,7 V alalisvoolu
Harjased Dupont nailon
Sisendpinge 5V DC
Hinnatud jõud 2 W
Veekindel IPX7
Töötemperatuur 0°С kuni 50°С
Nutikas taimer Jah, 2 minutit
Režiimid Puhas, valge, poolakas, tundlik, massaaž

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles