Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-E6 sonic hambahari koos peakomplektiga (must)

FairyWill FW-E6 sonic hambahari koos peakomplektiga (must)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456915
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill sonic hambahari kinnitusega FW-E6

FairyWilli abil saate oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolt kanda. E6 Sonicu hambahari kasutab tõhusaks puhastamiseks vibratsiooni kuni 40 000 minutis. Sellel on valida 3 režiimi vahel ja kaasas on nutikas taimer, et saaksite hambaid pesta nii kaua kui vaja. Sellel on ka vastupidav laetav aku ja IPX7 veekindlus. Komplekti kuulub ka 6 vahetushambaharjapead.

Täpne hammaste puhastamine vaid 2 minutiga

Tänu kõrgsagedusliku vibratsiooni kasutamisele tuleb seade mustusega suurepäraselt toime – eemaldab kuni 100% rohkem plekke kui tavaline hambahari. Hammaste põhjalikuks puhastamiseks kulub vaid 2 minutit! Sa ei pea isegi puhastusaega jälgima. E6-l on nutikas taimer, mis tuletab teile iga 30 sekundi järel lühikese vibratsioonipausiga meelde harjatava ala muutmist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

3 puhastusrežiimi

FairyWill E6 hambahari suudab rahuldada enamiku kasutajate vajadusi. Seade võimaldab valida 3 režiimi vahel. Puhastusrežiim tagab põhjaliku puhastuse ja eemaldab isegi kõige tõrksama hambakatu ja plekid. Massaažirežiim massaažib igemeid õrnalt ja aitab vältida hammaste lagunemist. Pehme režiim sobib ideaalselt algajatele ja tundlike hammastega inimestele.

Kaasas asendusdüüsid

Komplektist leiate 6 vahetushambaharjapead. Saate neid varudeks jätta või teiste pereliikmetega jagada. Düüsid on varustatud kvaliteetsete DuPont harjastega ja on mõeldud ka raskesti ligipääsetavate kohtade põhjalikuks puhastamiseks. Märkus. Et tagada teie hambaharja tõhus toimimine ja vähendada bakterite kasvu, vahetage harjapead regulaarselt.

Pikk tööaeg

Vabastage end juhtmetest ja nautige vabadust. Juhtmeta hambahari E6 on varustatud kauakestva akuga. See tähendab, et saate seadet kasutada kuni 30 päeva ilma laadimiseta. Laadimiseks kulub vaid umbes 4 tundi. Hambaharja saate laadida mitte ainult tavalise võrgulaadija abil, vaid ka toitepangast või isegi sülearvutist. See annab teile palju rohkem valikuvõimalusi – teid ei pea piirama saadaolevad jaemüügipunktid!

Veekindel

Kas olete harjunud vannis või duši all hambaid pesema? Sa ei pea seda muutma! FairyWill E6 Sonic hambaharjal on nutikas suletud disain ja see on IPX7 veekindel. See on pritsmekindel. Saate seda ka lihtsalt vee all loputada ja puhastada – nii pikendate selle eluiga ja väldite bakterite kasvu.

Vii ta puhkusele

Kas lähete puhkusele või ärireisile? Sa ei pea ohverdama oma võimet põhjalikult ja tõhusalt hambaid pesta. E6 hambahari on piisavalt kerge ja kompaktne, et mahutada hõlpsalt kohvrisse, kotti või seljakotti ilma liigselt ruumi võtmata. Seade ühildub ka globaalse pingega 110-240 V, mis tähendab, et saate seda hõlpsalt laadida välismaal.

Bränd FairyWill
Mudel FW-E6
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
aku tüüp Liitium-ioon
Toimimisaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Töötemperatuur 0-50°C
Tööpinge 3,7 V alalisvoolu
harjased Dupont nailon
Sisendpinge 5V DC
Hinnatud jõud 2 W
Veekindel IPX7

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles