Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-E11 sonic hambahari peakomplekti ja ümbrisega (roosa)

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1457083
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW-E11 Sonic hambahari

Nüüd saate oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolitseda. FairyWill E11 sonic hambahari vibreerib kuni 40 000 pööret minutis ja puhastab tõhusalt kohti, kuhu tavaline hambahari ei ulatu. 5 saadaoleva režiimi abil saate seda hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada ja nutikas taimer muudab hambaid põhjalikult pesta. Komplektis on 8 asenduskinnitust ja praktiline kohver.

Tõhus puhastus

Vältige tavalisi ebatõhusaid hambaharju. E11 tekitab kõrgsageduslikke helivibratsioone, et puhastada hambaid põhjalikult ja tõhusalt lühikese aja jooksul. Eemaldab kuni 100% plekid, toidujäägid ja muud saasteained. Kasutage seda lihtsalt umbes 14 päeva ja teie hambad ja igemed muutuvad märgatavalt tervemaks. Suuhügieeni eest hoolitsemine pole kunagi olnud lihtsam!

5 režiimi

Mis teeb hambaharja erinevate kasutajate vajaduste jaoks ideaalseks? Seade võimaldab teil valida 5 režiimi vahel, nii et saate seda hõlpsalt oma vajadustele kohandada. Tundlik režiim sobib tundlike hammastega kasutajatele. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Massaaž tagab igemete õrna massaaži. Whitewash muudab hammaste valgendamise lihtsamaks ja poleerimine poleerib neid.

Nutikas taimer

Veenduge, et pesete hambaid nii kaua kui vaja. E11 hambaharjaga on kaasas nutikas taimer, mis muudab selle kasutamise lihtsaks. Iga 30 sekundi järel tuletab lühike paus teile meelde puhastusala vahetamist ja 2 minuti pärast lakkab seade töötamast. Kõik see võimaldab teil hambaid põhjalikult pesta ja aitab teil kujundada häid harjumusi.

Kiire laadimine

Nautige oma hambaharja pikaajalist kasutamist. E11-l on sisseehitatud laetav aku, mis kestab täislaadimisel kuni 30 päeva. Seadme laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi. Seda tänu kaasaegsele kiirlaadimistehnoloogiale. Pakendist leiad ka USB-kaabli, millega saad harja vooluallikaga ühendada.

Kaasas 8 näpunäidet

Komplektis on koguni 8 vahetushambaharjapead. Nii suurest pakkumisest jätkub teile kuni 2 aastaks! DuPont W-kujulised nailonharjased sobivad ideaalselt hammastele ja igemetele, tagades põhjaliku puhastuse ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Ja te ei pea muretsema, et unustate otsa vahetada. Kui aeg saabub, hakkavad sinised harjased tuhmuma, tuletades teile seda meelde.

Võtke see järgmisel reisil kaasa

Sa ei pea loobuma võimalusest põhjalikult hambaid pesta, kui lähed puhkusele või mitmeks päevaks reisile. Hambahari on piisavalt kerge ja kaasaskantav, et seda peaaegu kõikjale kaasa võtta, nii et see ei võta kotis ega kohvris palju ruumi. Mugav ja turvaline transport on võimalik tänu kaasasolevale ümbrisele. Ühildub ka 110-240V pingega, nii et saad seda hõlpsalt laadida ka välismaal olles.

Veekindel

Kasutage muretult oma hambaharja vannis või duši all. E11 on IPX7 veekindel, mis tähendab, et see on pritsme- ja pritsmekindel. Võite seda ohutult pesta ka jooksva vee all. See mitte ainult ei pikenda selle eluiga ja hoiab selle suurepärases seisukorras, vaid hoiab ära ka bakterite kasvu.

Kasti

  • Sonic hambahari
  • Harja kinnitused x8
  • Toimub
  • Laadimiskaabel
Bränd FairyWill
Mudel FW-E11
Värv Roosa
Vibratsiooni sagedus 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Toiteallikas 3,7 V alalisvoolu
Pinge 110-240V
Energiatarve 1-1,8 W
Harjased Nailon DuPont
Materjal ABS/TPE
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles