Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-551 sonic hambahari (must)

FairyWill FW-551 sonic hambahari (must)
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456791
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonic hambahari FairyWill FW-551

Säilitage hea suuhügieen FairyWill Sonicu hambaharjaga. Seade töötab kiirusega 38 000 liigutust minutis, puhastades tõhusalt hambaid ja igemeid. Sellel on 4 režiimi, nii et saate kohandada selle toimimist vastavalt oma vajadustele. Samuti tuletab see 30 sekundi pärast meelde puhastusala vahetamist. Suure mahutavusega akuga varustatud aku võib ilma laadimiseta töötada kuni 30 päeva. Pärast umbes 4-tunnist laadimist on hari uuesti kasutamiseks valmis.

4 töörežiimi

Arvestades kasutajate erinevaid vajadusi, on FairyWill hambahari varustatud 4 režiimiga. Poola režiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, Sensitive režiim aga tundlike igemetega kasutajatele. Igemete õrnaks ja tõhusaks puhastamiseks valige režiim “Massaaž”. Valge režiim eemaldab plekid ja valgendab hambaid.

Kasutusmugavus

FairyWill FW-551 hambahari on varustatud spetsiaalse funktsiooniga, mis tuletab meelde puhastatava ala vahetamist. Seade peatub iga 30 sekundi järel ja jätkab siis, kui muudate harjatavat ala.

Pikk tööaeg, mugav laadimine

Ärge muretsege seadme sagedase laadimise pärast. FW-551 on varustatud kauakestva akuga, mis võimaldab hambaharjal ilma laadimiseta töötada kuni 30 päeva. Tänu kiirlaadimisfunktsioonile on FW-551 taas kasutusvalmis umbes 4 tunni pärast. Harja saate laadida aku või mõne muu USB-seadme abil.

Kaasas

  • Hambahari
  • vahetatav pea
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Bränd FairyWill
Mudel FW-551
Värv Must
Vibratsiooni sagedus 38000 pööret minutis
Sisendpinge 100-240V
Tööaeg kuni 30 päeva
Laadimisaeg 4 tundi
Nutikas taimer Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles