Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-507 sonic hambaharjad koos peakomplekti ja ümbrisega (must ja valge)

FairyWill FW-507 sonic hambaharjad koos peakomplekti ja ümbrisega (must ja valge)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456710
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW-507 Sonic hambahari koos harjapeaga

Muljeta kõiki oma sädeleva naeratusega! ADA heakskiidetud FairyWill FW-507 Sonic hambahari tekitab kuni 40 000 vibratsiooni minutis ja sellel on valida 5 režiimi vahel. Kaasas ka 2-minutiline nutikas taimer. Selle kauakestev aku tagab ühe laadimisega kuni 30 päeva kasutusaega. Komplekti kuulub 2 must-valget hambaharja, 2 hoidikut, 2 kaitsekatet ja 8 vahetusharjapead. See on ideaalne valik peredele või paaridele!

Fairyville/FW507/4

Veelgi põhjalikum puhastus

Kõrgsageduslik vibratsioon võimaldab FW-507 sonic hambaharjal teie hambad põhjalikult puhastada 2 minutiga! Seade on varustatud ka nutika taimeriga, mis tuletab väikese pausiga iga 30 sekundi tagant meelde, et pesta erinevat piirkonda. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

Fairyville/FW507/1

Saate valida ühe 5 režiimist

Kohandage oma hambahari vastavalt oma vajadustele. Saate valida ühe 5 režiimist. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, White aga eemaldab kõige tõrksama hambakivi ja plekkidest. Massaažirežiim masseerib teie igemeid, poleerimisrežiim aga poleerib teie esihambaid. Saadaval on ka õrn tundlik režiim.

Fairyville/FW507/7

Veekindel

Saate oma hambaharja kasutada duši all või vannis ilma probleemideta. IPX7 veekindel, seega pole pritsmed ohtlikud! Pärast iga kasutuskorda saate seda hõlpsasti voolava vee all loputada, pikendades selle eluiga ja vähendades bakterite kasvu ohtu.

Fairyville/FW507/2

Kaasas asenduspead.

Komplekt sisaldab 8 vahetushambaharjapead. Saate need kinkida oma pereliikmetele või jätta need tagavaraks. Te ei pea neid isegi muutma! Mõne aja pärast hakkavad värvilised harjased peas tuhmuma, mis tähendab, et see tuleb välja visata ja uus sisestada.

Fairyville/FW507/3

Pikk tööaeg

Hambaharjad on varustatud kauakestvate laetavate akudega, mis võimaldavad neil ühe laadimisega veatult töötada kuni 30 päeva. Nende laadimiseks kulub umbes 4 tundi. Seadmed toetavad pingevahemikku 110-240V, mis tähendab, et saame need lihtsalt ühendada lisaks tavalisele võrgulaadijale ka näiteks toitepanga või sülearvutiga.

Fairyville/FW507/4

Kasti sisu:

  • Sonicu hambahari x2 (must ja valge)
  • Vahetuspea x8
  • Hambaharjapea kaitseümbris x2
  • Hoidja x2
Bränd FairyWill
Mudel FW-507
Värv Must ja valge
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Tööaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Pingevahemik 110-240V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles