Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-507 sonic hambaharjad peakomplekti ja ümbrisega (must ja roosa)

FairyWill FW-507 sonic hambaharjad peakomplekti ja ümbrisega (must ja roosa)
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456709
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW-507 sonic hambaharjad koos kinnitusega

Üllata kõiki silmipimestava naeratusega. ADA heakskiidetud FairyWill FW-507 Sonic hambahari tekitab vibratsiooni kuni 40 000 vibratsiooni minutis ja pakub 5 režiimi vahel. Kaasas ka 2-minutiline nutikas taimer. Selle kauakestev aku tagab ühe laadimisega kuni 30 päeva kasutusaega. Komplektis on kuni 2 hambaharja - must ja roosa, 2 ümbrist ja 8 asenduspead (6 standardset ja 2 hambavahede jaoks). See on ideaalne valik peredele või paaridele!

Veelgi põhjalikum puhastus

Kõrgsageduslik vibratsioon võimaldab FW-507 sonic hambaharjal puhastada hambad põhjalikult vaid 2 minutiga! Seade on varustatud ka nutika taimeriga, mis tuletab iga 30 sekundi järel väikese pausiga meelde puhastatava suupiirkonna muutmist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

Valikus on 5 töörežiimi

Kohandage oma hambaharja tegevust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 5 režiimi vahel. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, samas kui White eemaldab kõige tõrksama hambakivi ja plekkidest. Massaažirežiim masseerib igemeid, poleerimisrežiim aga esihambaid. Saadaval on ka õrn tundlik režiim.

Veekindel

Kasutage oma hambaharja duši all või vannis ilma mureta. See on IPX7 veekindel, nii et teid ei pritsita! Samuti võite seda pärast iga kasutamist ohutult pesta jooksva vee all, pikendades selle eluiga ja vähendades bakterite kasvu ohtu.

Kaasas asenduspead.

Komplekti kuulub 8 vahetushambaharjapead. Saate need kinkida oma pereliikmetele või jätta need tagavaraks. Samuti ei pea unustama neid välja vahetamast! Mõne aja pärast hakkavad lisaseadme värvilised harjased tuhmuma, mis tähendab, et peaksite selle ära viskama ja uue paigaldama.

Pikk tööaeg

Hambaharjad on varustatud kauakestvate laetavate akudega, mis võimaldavad neil ühe laadimisega veatult teenida kuni 30 päeva. Nende laadimiseks kulub umbes 4 tundi. Seadmed toetavad pingevahemikku 110-240V, mis tähendab, et saad neid lihtsalt ühendada lisaks tavalisele võrgulaadijale ka näiteks toitepanga või sülearvutiga.

Kasti

  • Sonic hambahari x2 (must ja roosa)
  • Vahetatav pea x8 (x6 standard, x2 hambavahede jaoks)
  • Reisikohver x2
Bränd FairyWill
Mudel FW-507
Värv Must ja roosa
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Tööaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Pingevahemik 110-240V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles