Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-507 sonic hambahari (must)

FairyWill FW-507 sonic hambahari (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456576
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hambahari FairyWill FW507 Sonic

Üllata kõiki oma naeratusega! ADA heakskiidetud FairyWill FW507 Sonic hambahari tekitab üle 40 000 vibratsiooni minutis ja sellel on valida 5 režiimi vahel. Seadmel on nutikas 2-minutiline taimer ning tänu vastupidavale akule suudab see ilma laadimiseta vastu pidada kuni 30 päeva. Komplekti kuuluvad ka vahetushambaharjapead.

Veelgi põhjalikum puhastus

Tänu kõrgele vibratsioonile suudab FW507 hambahari hambad põhjalikult puhastada 2 minutiga. Sellel on 2-minutiline taimer ja see peatub iga 30 sekundi järel, et tuletada teile meelde, et peaksite alustama breketite teise külje harjamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

Saate valida ühe 5 töörežiimist.

Kohandage oma hambahari vastavalt oma vajadustele. Seadmel on valida viie erineva režiimi vahel: puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, valge režiim aga aitab vabaneda ka kõige tõrksamatest plekkidest. Massaažirežiim masseerib teie igemeid, poleerimisrežiim aga poleerib teie esihambaid. Lisaks sellele on saadaval ka kena Sensitive režiim.

Veekindel

Hambaharja saad kasutada ka duši all käies! See on IPX7 veekindel, nii et saate seda pärast iga kasutamist ohutult veega pesta, pikendades seadme eluiga ja vältides bakterite kasvu ohtu.

Kaasas asendushambaharjapead.

See komplekt sisaldab 8 asendushambaharjapead, mida saate oma perega jagada või endale jätta. Samuti ei pea te jälgima, millal harjapea vahetada, sest mõne aja pärast hakkavad värvilised harjased hambaharja otsas tuhmuma, mis näitab, et see vajab väljavahetamist.

Pikk tööaeg

Hambahari on varustatud vastupidava akuga, mis võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 30 päeva ja laadimiseks kulub vaid 4 tundi. Seade toetab pinget 110 kuni 240 V, nii et seda saab ühendada mitte ainult pistikupesaga, vaid ka toitepanga ja sülearvutiga.

Kasti sisu:

  • Sonic hambahari

  • Asendushambaharjapead.

Tootja

FairyWill

Mudel

FW507

Värv

Must

Vibratsiooni sagedus

40 000/min

Veekindel

IPX7

Tööaeg

30 päeva

Laadimisaeg

Umbes 4 tundi

Pingevahemik

110-240V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles