Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-5020E niisutaja (valge)

FairyWill FW-5020E niisutaja (valge)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456577
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill 5020E veekastja

Nüüd saate oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolitseda. Kastmismasin FairyWill 5020E pakub 3 režiimi vahel ning võimaldab hambaid põhjalikult puhastada. Eemaldab kuni 99,99% prahist. Kaasas on 300 ml veepaak, mida on lihtne täita. Komplektis on koguni 8 vahetatavat lisaseadet, tänu millele saab kastmist kasutada kogu teie pere.

Tõhus puhastus

Irrigaator eemaldab tõhusalt kuni 99,99% toidujääkidest ja hambakatust, pakkudes samal ajal sügavat igememassaaži ja parandades vereringet. See mitte ainult ei aita teil hambaid põhjalikult puhastada, vaid parandab ka nende seisundit. Täiustatud pulsatsioonitehnoloogia võimaldab 30-100 psi veejoaga jõuda isegi sellistesse suupiirkondadesse, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu.

3 töörežiimi

Kohandage irrigaatorit vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 3 puhastusrežiimi. CLEAN režiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Vesi pulseerib 1800 korda minutis, puhastades tõhusalt suud. Pehme režiim sobib algajatele ja tundlike hammastega inimestele. Sagedus 1400 korda minutis tagab põhjaliku, kuid õrna puhastamise. Režiim “Massaaž” (1400-1800 korda minutis) puhastab põhjalikult hambaid ja samal ajal masseerib igemeid.

Praktiline veepaak.

Irrigaator on varustatud suure veepaagiga, mille maht on 300 ml. Sellest piisab, et saaksite hambaid põhjalikult pesta, ilma et peaksite neid uuesti täitma. Vajadusel saate seda hõlpsalt puhastada, takistades seeläbi bakterite kasvu. Veelgi enam, tänu täiustatud disainile ei leki paak ning selle veega täitmine on lihtne ja kiire.

Komplektis on 8 vahetatavat otsikut.

Komplektist leiate koguni 8 erinevat niisutuskinnitust. Komplekti kuuluvad muuhulgas keelepuhastaja, parodondihari, mis hõlbustab toidujääkide eemaldamist raskesti ligipääsetavatest kohtadest, ja breketitega inimestele mõeldud hari. Komplektis on ka 5 tavalist harjapead, mis sobivad suurepäraselt igapäevaseks suupuhastuseks. Nii saab kogu teie pere seda hammaste puhastamiseks kasutada. Kõik kinnitused on suhteliselt pikad ja pöörlevad 360°, mis võimaldab jõuda ka raskesti ligipääsetavatesse suupiirkondadesse. Märkus: Bakterite kasvu vältimiseks ja hügieeni säilitamiseks soovitame düüsi vahetada umbes iga 3 kuu järel.

Pikk tööaeg

Juhtmeta vesiniit annab teile praktiliselt piiramatu vabaduse. Seade on varustatud kauakestva liitiumakuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 21 päeva. Selle laadimiseks ühendage see lihtsalt kaasasoleva USB-kaabli abil laadija, aku või isegi sülearvutiga. Umbes 4 tunni pärast on see taas täielikult töökorras!

Veekindel

Kasutage veeniiti oma vannis, dušis või vannis muretult. Seade on IPX7 standardi järgi veekindel – juhuslikke pritsmeid ei teki! Toode on varustatud ka topelttihenditega, mis takistavad tõhusalt võimalikke lekkeid. Vajadusel saad vesipiku ka puhastada, et see veel kauem ideaalses korras püsiks.

Kerge ja kaasaskantav

FairyWill 5020E kastmismasin on uskumatult kerge ja kaasaskantav. Tänu ergonoomilisele disainile istub see ideaalselt teie käes ja pakub mugavust. Soovi korral võid selle lihtsalt puhkusele kaasa võtta – see ei võta kotis ega kohvris liiga palju ruumi. See ei ole ka suur koorem.

Kaasas

  • Vee niisutaja
  • 7 otsikut niisutusseadme jaoks
  • Laadimiskaabel
  • Garantii kaart
  • Kasutusjuhend
Bränd FairyWill
Mudel 5020E
Värv Valge
Võimsus 5 W
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Tööaeg Kuni 21 päeva
Aku mahutavus 1400 mAh
Veepaagi maht 300 ml
Surve 30-100 psi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles