Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill FW-5020E niisutaja (must)

FairyWill FW-5020E niisutaja (must)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1456572
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kastmismasin FairyWill 5020E

Nüüd saate oma suuhügieeni eest veelgi paremini hoolitseda. Kastmismasin FairyWill 5020E pakub 3 režiimi vahel ning võimaldab hambaid põhjalikult puhastada. Eemaldab kuni 99,99% saasteainetest. See on varustatud 300 ml veepaagiga, mille täitmine ei tekita teile probleeme. Komplekt sisaldab kuni 8 vahetatavat pead, nii et kogu teie pere saab niisutust kasutada.

Fairywill/FW-5020E-must/4

Põhjalik puhastus

Irrigaator eemaldab tõhusalt kuni 99,99% toidujääkidest ja hambakivist, pakkudes samal ajal sügavat igememassaaži ja parandades vereringet. Seega võimaldab see mitte ainult hambaid põhjalikult puhastada, vaid ka parandada nende seisundit. Täiustatud pulsatsioonitehnoloogia võimaldab 30-100 PSI veejoal jõuda suupiirkondadeni, kuhu tavaline hambahari ei ulatu.

Fairywill/FW-5020E-must/5

3 töörežiimi

Kohandage irrigaatori tööd vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 3 puhastusrežiimi. CLEAN režiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Vee pulseerimine kiirusega 1800 korda minutis puhastab suuõõne tõhusalt. Pehme režiim sobib algajatele ja tundlike hammastega inimestele. Sagedus 1400 korda minutis tagab põhjaliku, kuid õrna puhastamise. Massaažirežiim (1400-1800 korda minutis) võimaldab teil hambaid põhjalikult puhastada, samal ajal masseerides igemeid.

Fairywill/FW-5020E-must/10

Praktiline veepaak.

Irrigaator on varustatud suure veepaagiga, mille maht on 300 ml. Sellest piisab, et saaksite hambaid põhjalikult pesta, ilma et peaksite neid uuesti täitma. Vajadusel saate seda hõlpsalt puhastada, takistades seeläbi bakterite kasvu. Lisaks ei leki paak tänu täiustatud disainile ning selle veega täitmine on väga lihtne ja kiire.

Fairywill/FW-5020E-must/9

Komplektis on 8 vahetatavat otsikut.

Komplektist leiate kuni 8 erinevat tarvikut oma irrigaatorile. Sealt leiate muu hulgas keelepuhastusvahendi, parodondiharja, mis aitab eemaldada toidujäätmeid raskesti ligipääsetavatest kohtadest, ja breketitega inimestele mõeldud tööriista. Komplektis on ka 5 tavalist harjapead, mis sobivad suurepäraselt igapäevaseks suupuhastuseks. Nii saab kogu teie pere seda hammaste puhastamiseks kasutada. Kõik kinnitused on suhteliselt pikad ja pöörlevad 360°, mis võimaldab jõuda ka raskesti ligipääsetavatesse suupiirkondadesse. Märkus: Bakterite kasvu vältimiseks ja hügieeni säilitamiseks soovitame düüsi vahetada umbes iga 3 kuu järel.

Fairywill/FW-5020E-must/2

Pikk tööaeg

Irrigaatori juhtmeta disain annab teile peaaegu piiramatu vabaduse. Seade on varustatud kauakestva liitiumakuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 21 päeva. Selle laadimiseks ühendage see lihtsalt kaasasoleva USB-kaabli abil laadija, toitepanga või isegi sülearvutiga. Umbes 4 tunni pärast on see taas täielikult töökorras!

Fairywill/FW-5020E-must/8

Veekindel

Kasutage veeniiti vannis, duši all või vannis muretult. Seade on veekindel IPX7 – see ei karda juhuslikke pritsmeid! Toode on varustatud ka topelttihenditega, mis takistavad tõhusalt võimalikke lekkeid. Vajadusel saad vesipiku ka puhastada, et see veel kauem suurepärases korras püsiks.

Fairywill/FW-5020E-must/7

Kerge ja kaasaskantav

FairyWill 5020E kastmismasin on uskumatult kerge ja kaasaskantav. Tänu ergonoomilisele disainile istub see ideaalselt teie käes ja pakub mugavust. Soovi korral võid selle lihtsalt puhkusele kaasa võtta – see ei võta kotis ega kohvris liiga palju ruumi. Ja see ei ole raske koorem.

Fairywill/FW-5020E-must/16

Kaasas

  • Niisutusseade
  • Irrigaatori kinnitus x8
  • Laadimiskaabel
  • Garantii kaart
  • Kasutusjuhend
Tootja FairyWill
Mudel 5020E
Värv Must
Võimsus 5 W
Laadimisaeg u. 4 tundi
Töötunnid Kuni 21 päeva
Aku mahutavus 1400 mAh
Veepaagi maht 300 ml
Surve 30–100 psi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles