Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill F30 niisutaja (must)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1457550
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Irrigaator FairyWill F30 (must).

Nüüd saate oma suuhügieeni eest veelgi rohkem hoolt kanda. FairyWill F30 kastmismasin pakub kuni 5 režiimi vahel ning võimaldab teil hambaid põhjalikult puhastada. Eemaldab kuni 99,99% saasteainetest. Tarnekomplekt sisaldab kuni 6 vahetatavat pead, nii et kogu teie pere saab kastmist kasutada. F30 on ka IPX7 veekindel, nii et saate seda isegi duši all kasutada.

Põhjalik puhastus

Irrigaator eemaldab edukalt toidujäänused ja hambakivi, masseerides lisaks igemeid ja parandades vereringet. Selle abiga saate mitte ainult hambaid põhjalikult puhastada, vaid ka parandada nende seisundit. Pulsatsioonitehnikana kasutatakse 35-75 PSI veejuga isegi piirkondadesse, mida tavaline hambahari ei suuda puhastada.

5 töörežiimi

Kastmismasin pakub kasutajate vajaduste paremaks rahuldamiseks kuni 5 töörežiimi. Vee pulseerimine sagedusega 1200 korda minutis puhastab tõhusalt suuõõne. Pehme režiim sobib ideaalselt neile, kellel on tundlikud igemed. Tavaline sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Hambakivist vabanemiseks kasuta Potenti. Punkt on ideaalne võitluses erinevate igemehaigustega. Vali endale sobiv!

Mahukas veepaak

Irrigaator on varustatud suure veepaagiga, mille maht on 300 ml. Sellest piisab, et saaksite hambaid põhjalikult pesta, ilma et peaksite neid uuesti täitma. Vajadusel saab seda kergesti puhastada, takistades seeläbi bakterite kasvu.

Komplektis on 6 vahetatavat otsikut.

Komplektist leiate koguni 6 lisaseadet oma irrigaatorile. Nii saab kogu teie pere seda hammaste puhastamiseks kasutada. Komplektis on 3 tavalist otsikut, parodondiots, keeleots ja ortodontiline otsik. Kõik kinnitused on suhteliselt pikad, mis võimaldab jõuda ka raskesti ligipääsetavatesse suupiirkondadesse. Märkus: Bakterite kasvu vältimiseks ja hügieeni säilitamiseks soovitame düüsi vahetada umbes iga 3 kuu järel.

Pikk tööaeg

Irrigaatori juhtmevaba disain annab teile uskumatu vabaduse ning kauakestev aku peab ühe laadimisega vastu kuni 70 päeva! Seadme toite taastamiseks ühendage see lihtsalt USB-C-kaabli abil laadimiseks. Umbes 4 tunni pärast on see taas täielikult töökorras!

Veekindel

Seade on IPX7 veekindel, võimaldades seda endaga kaasas kanda ka duši all. Liitmikke võib pesta jooksva vee all, et need kauem heas seisukorras püsiksid.

Kerge ja kaasaskantav

Seade sobib ideaalselt reisimiseks – see on äärmiselt kerge ja kaasaskantav. Saate selle hõlpsalt seljakotti või isegi kotti mahutada! Seade mahub ideaalselt kätte ja on uskumatult mugav kasutada.

Sisaldab:

  • Niisutusseade
  • Kasutusjuhend
  • Kaabel
  • 6 vahetatavat otsikut.
Bränd Fairyville
Mudel F30
Värv Must
Töörežiimid 5
Veekindel IPX7
Hinnatud jõud 6-7 W
Sisendpinge 5V
Tööpinge 3,7 V
Temperatuur 0-50 ℃

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles