Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

FairyWill 507 sonic hambahari koos peakomplektiga (roosa)

FairyWill 507 sonic hambahari koos peakomplektiga (roosa)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Fairywill
Kauba ID: 1457081
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

FairyWill FW507 sonic hambahari

Pimestage kõiki silmipimestava naeratusega. ADA heakskiidetud FairyWill FW507 Sonic hambahari vibreerib kuni 40 000 vibratsiooni minutis ja pakub 5 režiimi vahel. Kaasas ka 2-minutiline nutikas taimer. Selle kauakestev aku tagab ühe laadimisega kuni 30 päeva kasutusaega. Komplekti kuuluvad ka asendusmanused.

Veelgi põhjalikum puhastus

Kõrgsageduslik vibratsioon võimaldab FW507 sonic hambaharjal teie hambad põhjalikult puhastada vaid 2 minutiga! Sellel on ka nutikas taimer, mis annab teile iga 30 sekundi järel lühikese pausi, et tuletada meelde, et peate muutma oma suu piirkonda, mida harjate. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja.

Valikus on 5 töörežiimi

Kohandage oma hambaharja tegevust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 5 režiimi vahel. Clean sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks ning White eemaldab kõige tõrksama hambakatu ja plekkide. Massaažirežiim masseerib igemeid, poleerimisrežiim aga esihambaid. Saadaval on ka õrn tundlik režiim.

Veekindel

Kasutage oma hambaharja duši all või vannis ilma mureta. See on IPX7 veekindel. Samuti võite seda pärast iga kasutamist ohutult pesta jooksva vee all, pikendades selle eluiga ja vähendades bakterite kasvu ohtu.

Kaasas asendusdüüsid

Komplekti kuulub 4 vahetushambaharjapead. Saate need kinkida oma pereliikmetele või jätta need tagavaraks. Samuti ei pea unustama neid välja vahetamast! Mõne aja pärast hakkavad lisaseadme värvilised harjased tuhmuma, mis tähendab, et peaksite selle ära viskama ja uue paigaldama.

Pikk tööaeg

See hambahari on varustatud kauakestva akuga, mis võimaldab teil ühe laadimisega veatult teenida kuni 30 päeva. Laadimiseks kulub umbes 4 tundi. Seade toetab pingevahemikku 110-240V, mis tähendab, et saate selle hõlpsalt ühendada mitte ainult tavalise võrgulaadijaga, vaid ka näiteks toitepanga või sülearvutiga.

Kaasas

  • Sonic hambahari
  • Vahetatavad kinnitused
Bränd FairyWill
Mudel FW507
Värv Roosa
Vibratsiooni sagedus Kuni 40 000 minutis
Veekindel IPX7
Tööaeg Kuni 30 päeva
Laadimisaeg Umbes 4 tundi
Pingevahemik 110-240V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles