Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EZVIZ C8C Smart Pan / Tilt Outdoor värviline öönägemiskaamera koos tehisintellektiga

EZVIZ C8C Smart Pan / Tilt Outdoor värviline öönägemiskaamera koos tehisintellektiga
Pole laos
  • 140.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47 €
Kaubamärgid Ezviz
Kauba ID: 1772556
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Murra nägemise piire.
C8C on EZVIZ-i esimene välitingimustes töötav WiFi panoraam-/kallutamiskaamera – hiiglaslik läbimurre, mis ühendab suurepärase disaini ja laiaulatusliku funktsionaalsusega. Jäädvustades rohkem detaile kui tavalised välikaamerad, tagab see kaamera usaldusväärse ja igakülgse väliskaitse.

Vaadake kõike selgelt üksikasjalikult.
See kaamera jäädvustab 1080p kõrglahutusega videot ja pilte, jäädvustades iga hetke terava selgusega.

Parem päev algab parema nägemisega.
Teie ümbrus on kaetud selle välikaameraga. 352° horisontaalse ja 95° vertikaalse pöördega C8C annab teile lihtsa ülevaate kõigest, mis teid ümbritseb. Rakendus EZVIZ asetab selle teie nutitelefoni või mobiilseadmesse.

AI-toega inimese tuvastamine.
Targem kui kunagi varem! Lihtsa liikumistuvastuse uuendusena tuvastab sisseehitatud AI-algoritm intelligentselt reaalajas inimkujude liikumise. Kui inimesed sisenevad teie kohandatud tuvastusalasse, teavitatakse teid kohe.

Täisvärviline öönägemine.
Teie öine nägemine on nüüd valgustatud ja taastatud elavalt täisvärvides tänu kahele sisseehitatud prožektorile ja professionaalsetele optilistele läätsedele.

Must-valge öine nägemine.
Kui te ei vaja lisavalgustust, lülitage kaamera EZVIZ-i rakenduse kaudu mustvalgele öövaatlusele ja näete ikkagi 30 meetri (100 jala) kaugusel.

Nutikas öine nägemine.
Selles režiimis lülitub C8C automaatselt mustvalgelt jälgimiselt värviseirele, lülitades sisse prožektorid, kui tuvastab inimese liikumise. Hoiatusvideo salvestatakse täisvärvides, nii et saate kõik vajalikud üksikasjad. See on nüüd päris tark!

Strobe valgusti täiustatud kaitseks.
Kaamera, millel on kaks aktiivset kaitset tagavat prožektorit, võimaldab teil rakenduse kaudu valgust käsitsi vilkuda või seadistada see vilkuma, kui tuvastatakse mööduvad inimesed.

Elegantne ja vastupidav disain.
Öelge mahuga hüvasti. Sellel kaameral on uudne ümmargune ja kompaktne disain lihtsa mustvalge korpusega. See on piisavalt stiilne, et kaunistada teie elu, kuid piisavalt lihtne, et igal pool hea välja näha. Veelgi enam, selle ilmastikukindel disain hoiab selle töökorras, ilma et seda segaks igasugune ilm – tuul, vihm või lumi.

Kuulake, mis toimub.
Sisseehitatud mürasummutav mikrofon kogub selget heli ning võimaldab teil kuulda ja näha, mis teie tagaaias toimub, kus iganes te ka poleks.

H.265 videotehnoloogia.
C8C-l on täiustatud H.265 videotihendustehnoloogia, mis saavutab parema videokvaliteedi vaid poole väiksema ribalaiusega ja poole väiksema salvestusruumiga kui eelmisel videotihendusstandardil (H.264).

Kaitseme teie andmeid ja privaatsust.
Teie andmete ja privaatsuse kaitsmine on meie kõrgeim prioriteet. Andmeedastus kaamera ja EZVIZ Cloudi vahel on otsast lõpuni krüpteeritud. Ainult teil on võtmed andmete dekrüpteerimiseks.

Kaks hoiustamisvõimalust.
Kahe salvestusvalikuga saate valida, kuhu oma salvestised salvestada. Kaamera saab salvestada isegi kahte asukohta korraga, et varundada, kui kaamera saab kahjustatud või teie võrk jookseb kokku.

Turvalisus teie käeulatuses.
Rakenduse EZVIZ abil saate jäädvustada, salvestada, kaitsta ja jagada seda, mis on teile väärtuslik. EZVIZ C8C Smart Pan/Tilt välitingimustes värviline öönägemiskaamera koos tehisintellektiga. Tüüp: IP-turvakaamera, Toetatud paigutus: väljas, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita. Kinnitustüüp: lakke/seina/posti, Toote värv: Valge, Vormitegur: Sfääriline. Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 87°, Objektiivi vaatenurk, diagonaal: 105°, Kaldenurga vahemik: 0 - 95°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 2,7 mm (1 / 2,7"). Fikseeritud fookuskaugus: 4 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles