Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Extralink EX.30806 taskulamp Must Käsitaskulamp SMD LED

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Extralink
Kauba ID: 1877291
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Extralink kaasaskantav taktikaline taskulamp vahetatava akuga
Extralink taskulamp on väike ja kerge, sobib igapäevaseks kandmiseks. Mugav pakkida taskusse, seljakotti, kindalaekasse, matka- või ellujäämiskomplekti. Välk- ja SOS-funktsioonid on elupäästjad teeremondi tegemisel või abi kutsumisel. See võib 500 meetri kaugusele kiirata maksimaalselt 1000 luumenit. Valgustage hõlpsalt terve tuba või tagaaed.

Võimas ja praktiline, ideaalne kingitus igaühele
Üldotstarbeline taktikaline taskulamp on ideaalne kingitus perele, lastele, sõpradele, skaudile või üliõpilasele igaks sündmuseks.

Ilmastikukindlus
Extralinki taskulamp on valmistatud väga kõvast alumiiniumisulamist, muutes taskulambi tugevaks ning kulumis- ja kukkumiskindlaks. IPX6 veekindel taskulamp talub ekstreemseid tingimusi nagu tormid.

Kasulikud valgustusrežiimid ja valgusvihu reguleerimine
Minitaskulambil on mitu kasulikku valgustusrežiimi: tugev / keskmine / nõrk valgustus / välk / kastmerežiim. taskulamp on varustatud kiire fookuse reguleerimisega.

Toiteallikaks on 18650 patareid või AAA patareid
Taskulamp kasutab 18650 akut (ei ole kaasas), mida saab tühjenemise korral korduvalt laadida. Seda saab toita ka kolme AAA patareiga. Extralinki taktikalisel taskulambil on 4 sinist dioodi, mis näitavad laetuse taset: 100%-75%-50%-25%.Extralink EX.30806. Taskulambi tüüp: Käsitaskulamp, Toote värv: Must, Korpuse materjal: Alumiinium. Lambi tüüp: SMD LED, Lampide kogus: 1 lamp(t), Valgusvoog: 1000 lm. Laadimisallikas: USB, Aku tüüp: 18650/CR123A/AAA, Aku eluiga (max): 4 h. Laius: 4 mm, Sügavus: 2,8 mm, Kõrgus: 17,5 mm. Kaablid kaasas: USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles