Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Extender Savio Power Strip 5 Pistikupesad 3m

Extender Savio Power Strip 5 Pistikupesad 3m
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1453840
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sisse/välja lüliti

Leiate sisseehitatud valgustusega sisse-/väljalüliti, et saaksite toite ise lahti ühendada . Te ei pea kogu riba pistikupesast välja tõmbama. Pärast nupu vajutamist katkestate ühendatud seadmete voolu.

Tulekindel

Korpus on valmistatud polüpropüleenist, mida iseloomustab kõrge keemiline ja elektriline vastupidavus. See materjal on kerge, põrutuskindel, lõhnatu ja lisaks mittesüttiv . LZ-09 on kõrgtehnoloogiline disain, mis pakub teile ja teie seadmetele täielikku kaitset .

Ülepingekaitse

Toiteribal on ühendatud seadme veelgi tõhusam kaitse vooluvõrgust tulevate elektriimpulsside negatiivsete mõjude eest (mis on põhjustatud näiteks äikest). LZ-09 on varustatud varistoril põhineva liigpingekaitsega ja kaitsmega, et tagada kohene reageerimisaeg. Ülepingekaitseriba kaitseb tõhusalt liigpingete levimise eest selle pistikupesadesse ühendatud seadmetes.

Lastekaitse

Tänu põrandaliistu pesades olevatele spetsiaalsetele pistikutele ei pea te muretsema oma lapse ohutuse pärast, kes ahvatledes enda ümbritsevat maailma avastama, uurib võimalusel hoolikalt iga järgnevat seadme pistikupesa. tekib.

Kodumasinate kaitsmine

Veenduge, et teie väärtuslikud elektriseadmed on tõhusalt kaitstud ülepinge eest. Tänu pistikupesale saate rahulikult puhata, muretsemata kodus või kontoris kõige väärtuslikumate elektroonikaseadmete pärast.

Kaabli pikkus 3m

3 meetri pikkune kaabel võimaldab teil paigutada juhtmestiku kõige vajalikumatesse kohtadesse kodus või kontoris. Kaabli optimaalne pikkus sobib ideaalselt ergonoomika ja kaasaegse disaini omadustega.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles