Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EXENTRI EX M 507 rahakott / kaardikohver / reisidokumendi hoidja Sand Ehtne nahk

EXENTRI EX M 507 rahakott / kaardikohver / reisidokumendi hoidja Sand Ehtne nahk
Laos
  • 81.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 27.33 €
Kaubamärgid EXENTRI
Kauba ID: 1774728
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
EXENTRI Multiwallet on kaasaegne rahakott, mis ühendab endas väiksuse ja hõlpsa juurdepääsu suure hoiuruumiga 5-10 kaardile, arvetele, kviitungitele, piletitele, müntidele ja muudele väikestele esemetele. EXENTRI Multiwallet on valmistatud kvaliteetsest nahast ja roostevabast terasest. Sisaldab RFID-plokki.

EXENTRI Multiwallet on kaasaegne rahakott, mis ühendab endas kompaktse suuruse ja hõlpsa juurdepääsu suure hoiuruumiga teie kaartide, arvete, kviitungite, piletite, müntide ja muude väikeste esemete hoidmiseks. Exentri Multiwallet on valmistatud kvaliteetsest nahast ja sellel on reguleeritavast roostevabast terasest põhilukustusseade. Sisaldab RFID-ploki nailonist, mis tagab teie privaatse teabe ja krediitkaartide turvalisuse. Tarnitakse elegantses karbis.

SISUSTUS


Sisedetailid: 3 krediitkaardipesa, 1 sahtel arvete ja kviitungite jaoks ning 1 pesa piletite jaoks.

Materjal: kvaliteetnahk, taskute sees nailon. RFID-plokk kahes sisetaskus.

VÄLIS


Välisdetailid: 1 liugtasku kiireks juurdepääsuks kaardile, 2 krediitkaardipesa, 1 tasku müntide ja muude väikeste esemete jaoks, RFID-plokk eesmises kaarditaskus ja roostevabast terasest lukk.

Materjal


Kvaliteetne nahk RFID-plokiga nailonist eesmises kaarditaskus


SUURUS JA KAAL


Mõõdud: ca. 3,54 x 2,75 x 60 tolli

Kaal: ca. 2,5 untsi


Exentri rahakoti olulised omadused:

EHTNE NAHK: iga rahakott on valmistatud esmaklassilisest nailoniga vooderdatud ehtsast lehmanahast, mis annab teile sileda tekstuuriga ja kvaliteetse rahakoti, mis kestab aastaid.

RFID-blokeerimine: meie õhukesed rahakotid on varustatud RFID-kaitsega, mis tagab, et kogu teie raha/teave on kaitstud kõigi eest, kes üritavad neid kaartidel oleva RFID-kiibi abil pühkida.

KIIRE JUURDEPÄÄS: igal meie minimaalsel rahakotil on kaks kiirjuurdepääsuakent, mis võimaldavad teil kiiresti pääseda juurde kahele enimkasutatud kaardile. Pühkige lihtsalt kaartidel üles ja saate kohe juurdepääsu ilma rahakotti avamata.

SLIM DISAIN: kolmeosaline disain on see, mis hoiab meie rahakotid nii õhukesed isegi 10+ kaardiga. See sobib ideaalselt kõigile minimalistlikele austajatele, kes otsivad kerget kõhna rahakotti.

TURVALINE: igal rahakotil on roostevabast terasest lukustusklamber, mis võimaldab teil oma rahakotti hõlpsalt kaitsta. See tagab, et selle transportimisel ei kuku midagi rahakotist välja, hoides kõik teie kaardid ja raha rahakoti turvaliselt lukustatuna, kui see kuulub.

Registreeritud kaubamärk. Registreeritud disain.EXENTRI EX M 507. Toote põhivärv: Liiv, Materjal: Ehtne nahk, Värvus: Monokromaatiline. Kaal: 70,8 g, Laius: 89,9 mm, Sügavus: 69,8 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles