Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

EVOC Neo 16l seljakott Hall Nailon

EVOC Neo 16l seljakott Hall Nailon
Laos
  • 198.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 66.33 €
Kaubamärgid EVOC
Kauba ID: 1757038
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Järgmise taseme kaitsega seljakott suurepärase kandmismugavuse ja maksimaalse ventilatsiooniga. 10-aastane seljakaitsetehnoloogia kogemus viis revolutsioonilise AIRSHIELD-kaitse kontseptsioonini, mis ühendab endas kõrgeimad ohutusstandardid maksimaalse kandmismugavusega ambitsioonikaks endurosõiduks.

AIRO FLEX on äärmiselt vastupidav materjal, mis on ühtaegu läbilaskev ja painduv. Kasutame seda oma tippkvaliteetsete puusavööde jaoks, et tagada optimaalne koormuse ülekandmine puusadele koos samaaegse maksimaalse ventilatsiooniga – ülima kandmismugavuse tagamiseks.

INTEGREERITUD ÕHUKAITSE SELJAKAITSEGA SELJAKott

ÕHUSKILBI TAGAKAITSE

Kvaliteetne seljakaitse, mis keskendub selja ventilatsioonile ja ergonoomilistele paindumisomadustele. Välisküljele paigutatud tagaosa ja kaitsekilp on konstrueeritud kombineeritud üksusena, mis ühendab stabiilsuse, selja läheduse ja kaitse eelised ühes kõrgtehnoloogilises komponendis, mis pakub kõrgeimat löögisummutusstandardit.

CE-Norm EN 1621-2 + TÜV/GS

Materjalid ja kaitsefunktsioonid on testitud ja sertifitseeritud TÜV SÜD-i poolt, vastavalt EL-i isikukaitsevahendite (PPE) normile 89/686/EEC, kategooria 2. LISAKS on need sertifitseeritud tooteohutuse osas TÜV/GS-i poolt.

CE EN 1621-2 NÕUDED

Jääkjõu väärtusega alla 9kN T-temperatuurivahemikus saavutab AIRSHIELD BACK PROTECTOR taseme 2. Temperatuurivahemikus T+ veidi üle 9kN taseme 1.

TÜV/GS LISANÕUDED

- Stabiilsuse katse pea kohal täiskoormusel (nt 20 l maht = 18 kg katsemass!)
- Reguleerimisvalikud
- Kemikaalid: 18 kahjuliku aine test
- Sõltumatu kontrolliasutus
- Vastavalt Saksamaa tooteohutuse seadusele (ProdSG)
- Iga-aastane kohapealne tootekontroll

PROTECTOR-SELJAKOTTID KOOS TUHUKAITSEGA ON SAADAVAL 2 SUURUSES

S/M, L/XL sõltuvalt ülakeha pikkusest, sh reguleeritava kõrgusega puusarihm

TASUTA KÕRGIASENDUS

EVOC pakub nüüd spetsiaalset klienditeenindust kõigi PROTECTOR-SELJAKOTITE ja KAITSERIIDETE toodete TASUTA KÕRGIASENDUSEGA. Nagu kiivrid, on LITESHIELD PROTECTOR osa teie isikukaitsevahenditest ja kaitseb teie keha olulisi osi. Pärast tõsist kokkupõrget tuleks see välja vahetada.

Materjal

3D õhuvõrk
See kolmemõõtmelise struktuuriga kangas, millel on erinevad niidisuurused (P75D*30D), pakub polsterduste ja õlarihmade katete optimaalseid õhutus- ja pehmendusomadusi.

Airo Flex
Sellel nailonkangal (kalasabaribal) on suurepärane paindlikkus ja materjali kõrge stabiilsus, pakkudes samal ajal suurt õhu läbilaskvust. Tänu sellele kombinatsioonile on see ideaalne materjal kasutamiseks meie kvaliteetsetes puusavöödes.

Polügieeni varustus
Polygiene on spetsiaalne kangatöötlus, mis sisaldab hõbeioone ja takistab mikroorganismide, näiteks bakterite või seente teket. See hooldus kõrvaldab lõhna kogunemise, vähendab nahaärritusi ja vähendab seeninfektsiooni ohtu. Polygiene on ka keskkonnasõbralik, kuna Polygiene-ga töödeldud materjalid vajavad harvemat pesemist, pikendades seeläbi nende eluiga.EVOC Neo 16l. Toote põhivärv: hall, materjal: nailon, värvus: ühevärviline. Laius: 270 mm, Sügavus: 110 mm, Kõrgus: 520 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles